کفاشیان: از استعفای ناظم‌الشریعه بی‌خبرم

رییس فدراسیون فوتبال از استعفای ناظم‌الشریعه سرمربی تیم ملی فوتسال اظهار بی‌اطلاعی کرد.
کد خبر: ۵۳۸۴۹۰
|
۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۷ 11 October 2015
|
3834 بازدید
رییس فدراسیون فوتبال از استعفای ناظم‌الشریعه سرمربی تیم ملی فوتسال اظهار بی‌اطلاعی کرد.

به گزارش ایسنا، علی کفاشیان در پاسخ به علت استعفای سرمربی تیم ملی فوتسال گفت: از این مسئله خبری ندارم. پیش از بازی نیز مسئله خاصی نبود و الان نمی‌دانم چه اتفاقی افتاده است.

وی ادامه داد: سعی کردم از زمانی که به فوتبال آمدم و در تمام این 8 سال تمام تلاش خود را بکنم و فضا را برای جماعتی که می‌خواهند در فوتبال کار کنند فراهم کنم، از تامین منابع مالی گرفته تا سایر مسائل. اما بعضا دیده می‌شود برخی بر اساس سلایق و اختلافات شخصی عمل می‌کنند و آن را به منافع فوتبال ترجیح می‌دهند.

کفاشیان با اشاره به اینکه ما وضعیت‌مان در فوتبال آسیا بد نیست گفت: هرچند که ما شرایط خیلی مطلوبی نداریم اما وضعیت‌مان چندان نیز بد نیست.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت