بازتاب

واکنش تند رامبد به لورفتن خبر حضور فردوسی پور در خندوانه

کد خبر: ۵۳۸۲۰۴
| |
5685 بازدید
|
۳

پس ازانتشار خبر حضور عادل فردوسی پور در برنامه خندوانه ، رامبد جوان در تماس تلفنی یک سایت ورزشی برای جویاشدن صحت و سقم این خبر ، واکنشی عجیب و تند داشت.

به گزارش تابناک ورزشی، مجری نامدار این برنامه طنز که از رسانه ای شدن این خبر جا خورده بود، از خبرنگار بانک ورزش پرسید: برای چه چنین سوالی می‌پرسید؟ مگر کسی چیزی گفته؟

خبرنگار مذکور به رامبد جوان گفت که برخی از خبرنگاران برنامه نود این خبر را در اینستاگرام خود، رسانه‌ای کرده‌اند. جوان با شنیدن این پاسخ به شدت عصبانی شد و با لحن تند گفت: این لوس بازی‌ها برای چیست؟ من اگر بخواهم بیننده‌های برنامه‌ام را سورپرایز کنم، چکارباید کنم؟ چرا باید چنین خبری بدون اطلاع من رسانه ای شود؟

رامبد جوان ادامه داد: اگر قرار به این باشد که کسی باخبر شود، خودمان آن را رسانه‌ای می‌کنیم. واقعا مانده‌ام که چه بگویم و ترجیح می‌دهم بیش از این حرفی نزنم.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
حمید کلباسی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۸
فقر . فساد . فحشا . اعتیاد . سرقت . ارتشاء . سکته . سرطان . بیکاری . تورم . احتکار و ... واقعا
چقدر موضوعات خنده دار داریم و نمی دانستیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۹
خب راست میگه دیگه
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands (Kingdom of the) |
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
واقعا هم
وب گردی