صفحه خبر لوگوبالا تابناک

‌قربانی اسید‌پاشی کهنوج فوت شد

‌رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: یکی از دو نفر قربانی اسیدپاشی 21 مردادماه شهرستان کهنوج در گذشت.
کد خبر: ۵۳۸۱۱۷
| |
9385 بازدید
|
۱
‌رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: یکی از دو نفر قربانی اسیدپاشی 21 مردادماه شهرستان کهنوج در گذشت.

‌"یدالله موحد" در گفت و گو با ایسنا، با اعلام این خبر اظهار کرد: متاسفانه فردی 45 ساله در تاریخ 21 مردادماه سال جاری که دارای مغازه لوازم یدکی در شهرستان کهنوج بود به همراه شاگردش مورد حمله اسیدپاشی دو نفر راکب موتور سوار قرار می‌گیرند که شاگرد مغازه در اثر شدت سوختگی و جراحات در‌گذشت.

‌وی تصریح کرد: هم اکنون ماهیت پرونده از اسیدپاشی تغییر و پرونده قتل تبدیل شده است و در همین راستا نیز حکم جلب 3 مظنون حادثه صادر شده است.

‌موحد درباره آخرین وضعیت پرونده «سمیه مهری» یکی دیگر از قربانیان اسید‌پاشی شهرستان بم نیز گفت: هم اکنون این پرونده در دیوان عالی کشور در دست بررسی است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۱
Alex
|
Indonesia
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۸
1
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی