صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شيخ علي سلمان هنوز در جريان پرونده خود نيست!

واقعیت این است که من هنوز نتوانسته ام در جریان روند پرونده ام قرار گیرم و حتی از دستیابی به پیش نویس دفاعیه شخصی و وکلا منع شده ام. به این دلیل که مسئولان زندان و دادگاه مخالف این موضوع هستند. آنها این شرط را مطرح کرده اند که پیش از تحویل جزئیات پرونده به من آنها را بررسی کنند. بنابراین در این باره حریم خصوصی میان من و وکلا نقض شده است.
کد خبر: ۵۳۷۹۴۸
| |
1759 بازدید
شیخ علی سلمان هنوز در جریان پرونده خود نیست!

به گزارش العالم و به نقل از «منامه پست»؛ شیخ علی سلمان، دبیر کل جمعیت وفاق بحرین از فقدان دسترسی و مشورت با تیم وکلای خود خبر داد و گفت، تا کنون نتوانسته ام در جریان روند پرونده ام قرار گیرم.

شیخ علی سلمان تأکید کرد: به رغم آن که چند روز تا موعد برگزاری جلسه دادرسی باقی نمانده تا کنون نتوانسته است با هیات دفاع مشورت کند. قرار است این جلسه در 14 اکتبر جاری برگزار شود.

جمعیت وفاق به نقل از شیخ علی سلمان افزود: واقعیت این است که من هنوز نتوانسته ام در جریان روند پرونده ام قرار گیرم و حتی از دستیابی به پیش نویس دفاعیه شخصی و وکلا منع شده ام. به این دلیل که مسئولان زندان و دادگاه مخالف این موضوع هستند. آنها این شرط را مطرح کرده اند که پیش از تحویل جزئیات پرونده به من آنها را بررسی کنند. بنابراین در این باره حریم خصوصی میان من و وکلا نقض شده است.

سلمان تصریح کرد: حقیقت این است که درخواست من حتی در خصوص تبادل نامه های کوچک با وکلا برای آماده شدن در دادگاه، از سوی مسئولان زندان و دادستانی رد شده است.

در نخستین جلسه تجدید نظر، تمام مطالبات تیم وکلا رد شد و تمام تلاش های وکلای سلمان در این زمینه ناکام ماند.

در همین چارچوب دبیر کل جمعیت ملی اسلامی بحرین تصریح کرد، در نخستین جلسه دادخواهی، من و تیم دفاع نتوانستیم به محاکمه منصفانه ای دست یابیم.

به نظر می رسد اوضاع خیلی بدتر شده است و ما هنوز در مرحله تجدید نظر قرار داریم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟