صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مجلس نمايندگان آمريکا لايحه ممنوعيت صادرات نفت را تصويب کرد

بر اساس گزارش های منتشر شده، تنها 26 نماینده دموکرات مجلس نمایندگان به این لایحه رای مثبت دادند. کاخ سفید طی هفته کنونی تهدید کرد این لایحه را وتو خواهد کرد، زیرا کنگره باید به سمت استفاده از منابع انرژی پاک تر حرکت کند.
کد خبر: ۵۳۷۹۴۲
| |
1631 بازدید
مجلس نمایندگان آمریکا روز جمعه لایحه لغو ممنوعیت صادرات نفت خام این کشور را تصویب کرد.

اعلام این موضوع در حالی است که بنا به گفته کارشناسان، سرنوشت این لایحه هنوز معلوم نیست، زیرا باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا تهدید کرده است این لایحه را وتو کند.

این لایحه که توسط «جو بارتون» نماینده جمهوریخواه ایالت تگزاس پیشنهاد شد، با 261 رای موافق در برابر 159 رای مخالف به تصویب رسید. این لایحه برای مقابله با وتوی رئیس جمهور نیازمند 290 رای موافق بود.

به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن، بر اساس گزارش های منتشر شده، تنها 26 نماینده دموکرات مجلس نمایندگان به این لایحه رای مثبت دادند. کاخ سفید طی هفته کنونی تهدید کرد این لایحه را وتو خواهد کرد، زیرا کنگره باید به سمت استفاده از منابع انرژی پاک تر حرکت کند.

قانون ممنوعیت صادرات نفت خام آمریکا در سال 1975 و پس از آن به امضا رسید که تحریم نفت توسط کشورهای عربی باعث به وجود آمدن نگرانی هایی درباره کمبود نفت در جهان شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟