حمله تند كاپيتان جديد پرسپوليس به رییس بی خیال هيات مديره/ دعوا سر آزادی و شیرودی

کد خبر: ۵۳۵۸۸۰
| |
11322 بازدید
|
۴

از باشگاه پرسپوليس خبرمي‌رسد درگذشت كاپيتان اين تيم با حواشي ناخوشايندي همراه بود.

به گزارش تابناک ورزشی به نقل از بانك ورزش، به‌رغم ناراحتي شديد برانكو، كلاني، بازيكنان و كارمندان باشگاه، جعفر كاشاني انگار هنوز عمق فاجعه را درك نكرده است. از همين رو وقتي متوجه برگزاري مراسم مي‌شود به اطرافيان مي‌گويد:«مراسم را در همين شيرودي برگزارمي‌كرديد تا زودترجمعش كنيم!»

هنگامي كه از باشگاه اين پيشنهاد را با كاپيتان جديد سرخپوشان مطرح مي‌كنند، نورمحمدي با عصبانيت در مقام پاسخگويي برمي‌آيد و مي‌گويد:«هر وقت آقاي كاشاني فوت كردند، مراسم را در شيرودي مي‌گيريم. هادي در آزادي بازي كرده و در همان ورزشگاه برايش مراسم مي‌گيريم.»

البته پيشنهاد جعفركاشاني در صورت ارائه با ادبياتي متعارف‌تر و بهتر مي‌توانست قابل تامل باشد؛ مثلا ورزشگاه شيرودي به دليل اينكه در مركز شهر قرار دارد و مي‌تواند جمعيت بيشتري را به سمت خود بكشاند شايد از برخي جهات بهتر از آزادي باشد اما اينكه دليل اين انتخاب، جمع كردن و تمام کردن مراسم باشد، نه در شان جعفركاشاني است، نه در شان كاپيتان مرحوم پرسپوليس.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۰
جعفر کاشانی هم مزدوری شده برای خودش دیگه نمیدونستیم تا این حد
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۰
خواهشا این خبرا رو منتشر نکنید
Alex
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۱
1
Alex
|
Hong Kong
|
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
1
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟