صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فراکسيون صادقون در مجلس عراق: شماري از مسئولان عراقي نيز در منا ناپديد‌ شده‌اند

حسن سالم رئیس فراکسیون پارلمانی صادقون در مجلس عراق دیروز دولت عربستان را به تروریسم و ایجاد ازدحام ساختگی حجاج در منا متهم کرد و گفت شماری از مسئولان عراقی و ایرانی به بهانه ازدحام ربوده شدند.
کد خبر: ۵۳۵۵۳۹
| |
2189 بازدید
فراکسیون پارلمانی «صادقون» در مجلس عراق اعلام کرد حادثه منا بهانه ای برای ربودن شماری از مسئولان عراقی و ایرانی بود.

به گزارش العالم، حسن سالم رئیس فراکسیون پارلمانی صادقون در مجلس عراق دیروز دولت عربستان را به تروریسم و ایجاد ازدحام ساختگی حجاج در منا متهم کرد و گفت شماری از مسئولان عراقی و ایرانی به بهانه ازدحام ربوده شدند.

وی گفت دولت عربستان شایستگی میزبانی حجاج را ندارد چراکه سرگرم حمایت از تروریسم است.

خبرگزاری سومریه نیوز عراق اعلام کرد سالم در کنفرانس خبری مشترک با علی البدیری در ساختمان مجلس عراق گفت:«مدیریت شرورانه صهیونیستی سعودی به تروریسمی که منطقه و ملتهای اسلامی را به واسطه فتاوهای تکفیری و اعزام افراد انتحاری و خودروهای بمب گذاری شده و حمایت از تروریسم فراگرافته است بسنده نکرد و تروریسمش دامن حجاج بیت الله الحرام را نیز از طریق ازدحام ساختگی در منا به سبب عبور کاروان جانشین ولیعهد گرفت و بر اثر آن حدود دو هزار حاجی جان باختند.»

سالم گفت:« بسیاری از حجاج از جمله شماری از مسئولان عراقی و ایرانی و برخی کشورهای دیگر به بهانه ازدحام ربوده شدند.»

وی این پرسش را مطرح کرد که: «بیش از 400 حاجی چرا ناپدید و مفقود شدند؟ دولت عربستان برای میزبانی مهمانان خداوند شایستگی ندارد زیرا سرگرم حمایت از تروریسم است.»

وی از کشورهایی که حجاج آنها از جمله عراق قربانی شده اند خواست: «به دادگاه های بین المللی شکایت کنند تا درباره این حادثه تحقیق شود و فریضه حج تحت نظر بین المللی و کشورهای اسلامی اداره شود و مدیریت آن فقط در اختیار دولت عربستان نباشد.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار