صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تشدید مجازات پرتاب سنگ در رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سومین روز متوالی یورش نظامیان این رژیم به مسجدالاقصی و سرکوب نمازگزاران فلسطینی، مجازات پرتاب سنگ علیه صهیونیست‌ها را افزایش داد.
کد خبر: ۵۳۲۱۱۶
| |
2971 بازدید

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سومین روز متوالی یورش نظامیان این رژیم به مسجدالاقصی و سرکوب نمازگزاران فلسطینی، مجازات پرتاب سنگ علیه صهیونیست‌ها را افزایش داد.

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، روز چهارشنبه اعلام کرد مجازات پرتاب سنگ در پی افزایش به گفته وی «حملات به شهروندان و نیروهای پلیس و ارتش اسرائیل»، افزایش می‌یابد.

براین اساس، سه‌شنبه برای سومین روز متوالی، درگیری‌های شدیدی در محوطه مسجدالاقصی در قدس اشغالی بین نظامیان صهیونیست و جوانان فلسطینی رخ داد که در پی آن، بیش از 20 فلسطینی زخمی و 5 تن دیگر بازداشت شدند.

نتانیاهو در نشست اضطراری با وزرا و مسئولان امنیتی در تل‌آویو گفت: «تصمیم گرفته شده است تدابیر در برخی زمینه‌ها افزایش یابد؛ قواعد تعامل با درگیری‌ها و مجازات پرتاب سنگ بررسی خواهد شد که براساس آن، مجازات کودکانی که این جنایات را مرتکب می‌شوند و نیز والدین‌ آنها سنگین‌تر می‌شود.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟