تفاهم مسکو و دمشق درمورد دولت ائتلافی

منابع روسی اعلام کردند که مسکو و دمشق بر سر اجرای انتخابات پارلمانی زودهنگام در سوریه به تفاهم رسیدند.
کد خبر: ۵۳۲۰۳۰
| |
5636 بازدید
منابع روسی اعلام کردند که مسکو و دمشق بر سر اجرای انتخابات پارلمانی زودهنگام در سوریه به تفاهم رسیدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، شبکه المیادین به نقل از منابع روسی خبر داد که روسیه و سوریه بر سر تشکیل دولت ائتلافی به تفاهم رسیدند.

منابع روسیه گزارش دادند که دولت ائتلافی شامل مخالفان و موافقان دولت سوریه است.

بر اساس این گزارش، مسکو و دمشق همچنین بر سر اجرای انتخابات پارلمانی زودهنگام در سوریه به تفاهم رسیدند.

به گفته منابع دیپلماتیک روسیه، تفاهم دو طرف سوری و روسی بر مشروعیت بشار اسد و اولویت مبارزه با تروریسم در سوریه تاکید دارد.

در این تفاهم به دست آمده همچنین بر اجرای اصلاحات سیاسی بنیادین در سوریه پس از رفع خطر داعش تاکید شده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت