صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رسيدن نيروهاي آمريکايي به الانبار براي آزادسازي الرمادي

کد خبر: ۵۳۱۸۸۱
| |
2906 بازدید
یک منبع امنیتی در عراق از رسیدن شماری از نیروهای رزمی آمریکا به استان الانبار برای شرکت در عملیات آزادسازی شهر الرمادی مرکز این استان خبر داد.

به گزارش شبکه تلویزیونی الحدث، یک هواپیمای ترابری نظامی آمریکا وارد پایگاه هوایی الحبانیه در شرق استان الانبار عراق شد. به گفته یک منبع امنیتی در عراق صد و شصت نظامی آمریکایی مجهز به خودروهای زرهی سرنشین این هواپیمای نظامی بودند که قرار است در عملیات آزادسازی الرمادی و دیگر شهرهای استان الانبار مشارکت کنند.

این منبع افزود: این نیروهای جدید برای آموزش ارتش یا قبایل الانبار نیست، بلکه مشارکت مستقیم در نبرد آزادسازی الرمادی خواهند داشت. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟