صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حنیف از پرسپولیس چک 20 میلیونی گرفته بود

کد خبر: ۵۳۱۷۰۳
| |
3638 بازدید

سرپرست تیم پرسپولیس در حاشیه تمرین امروز تیمش از ماجرای توافق قرمزها با مدافع استقلال خبر داد که هیچگاه رسانه ای نشد. خوردبین گفت: عمران زاده قرار بود در مقطعی به پرسپولیس بیاید اما این امر منتفی شد.

محمود خوردبین درباره اینکه گفته می شود بعضی بازیکنان استقلال با بیان اینکه دریافتی های خوبی داشته اند در تحریک سرخپوشان برای اعتصاب تاثیرگذار بودند، ادامه داد: اول اینکه اعتصابی در کار نبود. بازیکنان مطالبی داشتند که به باشگاه منتقل شد و شخصا شاهد این بودم که مدیریت باشگاه تلاش خیلی زیادی برای حل مشکلات تیم دارد. ضمن اینکه آن موضوع تمام شده است و قصد صحبت درباره آن را ندارم.

خوردبین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گفته می شود حنیف عمران زاده زمانی درآستانه پیوستن به پرسپولیس بود و چکی هم دریافت کرد، گفت: این موضوع برای سال ها قبل است. دقیقا به یاد ندارم زمان مدیریت چه کسی بود اما صحبت هایی با این بازیکن شد و اگر اشتباه نکنم چک 20 میلیون تومانی هم به وی دادند اما در نهایت این انتقال انجام نشد و عمران زاده هم آن چک را برگرداند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟