صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تور آذربايجان، قدیمی‌ترین تورنمنت خاورمیانه، لغو مي‌شود؛

به خاطر «تور ریاست جمهوری»

البته رئیس هيات دوچرخه‌سواری آذربایجان درحالی از برگزاری این تور در تاریخ دیگری خبر مي‌دهد که طبق قوانین بین‌المللی، فدراسیون جهانی هرگز تغییر ناگهانی تقویم تورنمنت‌های بین‌المللی را نمي‌پذیرد به ویژه اینکه تور آذربایجان به دلیل نزدیکی زمان برگزاری تور ریاست‌جمهوری تهران، یک بار تاریخ خود را از اردیبهشت به تیرماه تغییر داده بود.
کد خبر: ۵۳۱۶۱
| |
1690 بازدید

قدیمی‌ترین تور دوچرخه‌سواری خاورمیانه و معتبرترین تور بین‌المللی ایران، درخطر لغو قرار گرفت.

به نوشته اعتماد ملی؛ این خبر در حالی منتشر مي‌شود که کمتر از 10 روز به برگزاری این تورنمت باقی‌مانده و هماهنگی‌ها و تبلیغات بسیاری در این زمینه انجام شده بود. عظیم عبدالنژاد ممقانی، رئیس هيات دوچرخه‌سواری آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با مهر ضمن تاييد این خبر گفت: «تور آذربایجان به عنوان قدیمي‌ترین تورنمنت خاورمیانه به دلیل وجود برخی مشکلات لغو شد.»

8 تیم خارجی که قرار بود در این رقابت‌ها شرکت کنند اعلام انصراف کرده‌اند و به همین دلیل امکان برگزاری تورنمنت آذربایجان دیگر وجود ندارد: «یکی از مهمترین شرایط برگزاری تورنمنت آذربایجان بر اساس استانداردهای فدراسیون جهانی، حضور تیم‌های خارجی در این مسابقات بود که این امر محقق نشد. با انصراف تیم‌های خارجی عملا هیچ امکانی برای برگزاری تور دوچرخه‌سواری آذربایجان وجود ندارد.»

البته نمایندگان فدراسیون جهانی دوچرخه‌سواری هم حاضر نشده اند به ایران بیایند و این مساله هم به لغو تورنمنت کمک کرده است: «طرف‌های خارجی مشکلات به وجود آمده در خصوص صدور ویزا از سوی سفارتخانه‌های ایران در کشورهای مربوطه را دلیل عدم حضور خود عنوان مي‌کنند.»

هرچند شائبه‌هایی در مورد ارتباط مسائل اخیر و تنش‌های سیاسی با لغو تورنمنت وجود دارد اما ممقانی مي‌گوید در این مورد اطلاعی ندارد. او البته امیدوار است که این مسابقات بتواند در تاریخ دیگری برگزار شود: «به احتمال زیاد در صورت رفع مشکلات موجود، برگزاری این تور به بعد از ماه مبارک رمضان موکول مي‌شود.»

البته رئیس هيات دوچرخه‌سواری آذربایجان درحالی از برگزاری این تور در تاریخ دیگری خبر مي‌دهد که طبق قوانین بین‌المللی، فدراسیون جهانی هرگز تغییر ناگهانی تقویم تورنمنت‌های بین‌المللی را نمي‌پذیرد به ویژه اینکه تور آذربایجان به دلیل نزدیکی زمان برگزاری تور ریاست‌جمهوری تهران، یک بار تاریخ خود را از اردیبهشت به تیرماه تغییر داده بود.

تغییر زمان تورآذربایجان از 31 اردیبهشت در حالی در مرتبه اول صورت گرفت که تورنمنت ریاست‌جمهوری توسط محمود احمدی‌تژاد در 21 اردیبهشت افتتاح شد.تور دوچرخه‌سواری ریاست‌جمهوری که از سال 87 توسط دولت نهم افتتاح شده با جایزه 50 هزار دلاری عملا تورقدیمي‌و معتبر آذربایجان با 15هزاردلار جایزه را در محاق قرار داده بود.

کارشناسان ورزشی آذربایجان شرقی در روزهای گذشته از لغو تور آذربایجان اظهار نگرانی کرده بودند. به گفته آنها با توجه به روند حاکم در سالیان اخیر، تور دوچرخه‌سواری آذربایجان به عنوان با سابقه‌ترین تورنمنت خاورمیانه بی اعتبار و در نهایت منحل خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟