صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رگبار باران در دامنه زاگرس مرکزی و جنوبی

کد خبر: ۵۳۱۰۴۷
| |
2049 بازدید

بنا به اعلام سازمان هواشناسی کشور در سه روز آینده در استان‌های واقع در دامنه زاگرس مرکزی و جنوبی رگبار باران رخ می‌دهد.

به گزارش فارس، بر اساس اعلام سازمان هواشناسی کشور، طی سه روز آینده در استان‌های واقع در دامنه زاگرس مرکزی و جنوبی در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب افزایش ابر، وزش باد، رگبار باران گاهی با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

بعد از ظهر امروز با گذر موجی از نوار شمالی کشور طی سه روز آینده برای استان های ساحلی دریای خزر و روزهای یکشنبه و دوشنبه در ارتفاعات شرقی البرز و استان‌ خراسان شمالی ابرناکی، رگبار باران گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران امروز نیمه ابری است و در بعد از ظهر در این استان افزایش ابر و وزش باد رخ می‌دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟