میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عربستان حجاج یمنی را راه نداد

صدها هزار شهروندان یمنی با برگزاری تظاهرات گسترده در صنعاء، اقدام عربستان در ممنوع کردن یمنی‌ها از حضور در مراسم حج و ادامه تجاوز ائتلاف سعودی به کشور خود را محکوم کردند.
کد خبر: ۵۳۱۰۱۰
| |
6133 بازدید
صدها هزار شهروندان یمنی با برگزاری تظاهرات گسترده در صنعاء، اقدام عربستان در ممنوع کردن یمنی‌ها از حضور در مراسم حج و ادامه تجاوز ائتلاف سعودی به کشور خود را محکوم کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری یمن (سبأ)، صدها هزار شهروند یمنی با تجمع در استان صنعاء، پایتخت این کشور بار دیگر ادامه جنایت‌ها و تجاوز عربستان به یمن را محکوم و بر عزم و اراده خود برای مقابله با دشمن صهیونیستی - آمریکایی تاکدی کردند.

شرکت‌کنندگان در این تظاهرات که به دعوت کمیته عالی انقلاب یمن برگزار شده بود، بر لزوم توقف حملات عربستان به یمن و ناکام گذاشتن تمامی طرح‌ها و اهداف ریاض تاکید کردند.

حاضران همچنین به شدت مخالفت خود را با ممانعت عربستان از رفتن یمنی‌ها از مرزهای این کشور برای به جا آوردن مناسک حج اعلام کردند.

تعداد زیادی از حجاج یمنی که عربستان مانع عبور آن‌ها از مرزهای خود برای رفتن به حج شده بود اعلام کردند که در واکنش به لجبازی عربستان هزینه سفر حج خود را به ارتش و کمیته‌های مردمی یمن داده‌اند.

عربستان از چند ماه پیش تجاوز به یمن را آغاز کرده است که طی آن هزاران یمنی بی‌گناه شهید و زخمی شده‌اند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات