صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برخي از سوری ها کمپينی برای مهاجرت نکردن به اروپا به راه انداختند

فعالان سوری در گذرگاه مرزی باب الهوی با آغاز کمپین «اهل شام به کجا می روید» از سوری ها می خواهند کشور خود را ترک نکنند و در پی مهاجرت به کشورهای اروپایی نباشند.
کد خبر: ۵۲۹۷۴۶
| |
2862 بازدید
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد:برخی از سوری ها در گذرگاه مرزی این کشور با ترکیه کمپینی برای مهاجرت نکردن به اروپا به راه انداختند.

به گزارش این شبکه، فعالان سوری با به راه انداختن کمپینی در گذرگاه مرزی باب الهوی در مرز با ترکیه از شهروندان سوری می خواهند که از این کشور به سوی کشورهای اروپایی مهاجرت نکنند. هدف این فعالان سوری این است که روند مهاجرت سوری ها به کشورهای اروپایی متوقف شود.

صهیب الخلف خبرنگار این شبکه در مرز ترکیه و سوریه در گزارشی در این زمینه افزود: فعالان سوری در گذرگاه مرزی باب الهوی با آغاز کمپین «اهل شام به کجا می روید» از سوری ها می خواهند کشور خود را ترک نکنند و در پی مهاجرت به کشورهای اروپایی نباشند.

این فعالان درباره پیامدهای خطرناک مهاجرت به اروپا هشدار می دهند به ویژه آنکه شمار زیادی از مهاجران رهسپار اروپا شده اند. همچنین هجوم گسترده به اروپا باعث می شود سوریه نیروی انسانی موثر خود را از دست بدهد به ویژه آنکه بیشتر مهاجران از تحصل کردگان هستند.

برخی از این فعالان درباره احتمال تغییر بافت جمعیتی در سوریه هشدار می دهند. در این کمپین همچنین از تجارب سوری هایی که به اروپا رفته اند استفاده می شود. این فعالان نیاز آوارگان را برای داشتن زندگی با امن درک می کنند ولی تاکید دارند ایجاد یک منطقه امن در سوریه که هدف حملات نیروی هوایی نظام سوریه قرار نگیرد می تواند مشکل پناهندگی آوارگان سوری را حل کند.

احمد ابوالحسن فعال سوری گفت: ما در شرایط کنونی نیز می توانیم در سوریه باقی بمانیم و گزینه های دیگری غیر از مهاجرت نیز وجود دارد.

ابوعبیده فعال سوری گفت: شکی در این نیست این مهاجرت ها باعث می شود بافت جمعیتی سوریه تغییر کند و ما مسلمانان به اقلیتی در این کشور تبدیل خواهیم شد.

انس یک پزشک سوری گفت: من مدتی در قبرس زندگی می کردم ولی تصمیم گرفتم به کشور خود بازگردم. پیامم به سوری ها این است که به اروپا مهاجرت نکنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟