صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگیری یک مربی ژیمناستیک به جرم کودک آزاری

کد خبر: ۵۲۶۸۰۷
| |
4749 بازدید

یک مربی تراز اول ژیمناستیک در هند که شاگردانش درالمپیک نیز مدال کسب کرده‌اند، به جرم کودک آزاری بازداشت شد.

به نقل از NBC ماروین شارپ سرمربی ژیمناستیک هند به طور رسمی متهم نشده است و مقامات فدرال تحقیقات خود را در این باره ادامه می‌دهند.

یکی از خبرگزاری‌های هند در این باره گزارش داده که رسیدگی به این اتهام از زمانی آغاز شد که یک ژیمناست زن از آکادمی این سرمربی شکایت کرد. عصر روز یکشنبه ماموران برای جستجوی کودک مورد آزار قرار گرفته تمام دستگاه‌های الکترونیکی و کامپیوتر این سرمربی را از کار انداختند. شارپ آکادمی خود را از 14 سال قبل راه‌اندازی کرده و تاکنون 100 ورزشکار را به مسابقات ملی فرستاده است. در سال 2008 ژیمناست‌های شارپ در المپیک پکن شرکت کردند و دو ورزشکار وی موفق به کسب مدال نقره شدند. 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟