صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
با این رویه، تا آخر فصل باید عذرخواهی کنیم

فغانی: بعضی کارشناسی ها برای تسویه حساب شخصی با من بود

کد خبر: ۵۲۶۷۴۳
| |
2586 بازدید
|
۱

داور بین‌المللی فوتبال ایران بعد از کارشناسی عملکرد ضعیفش برنامه دیشب نود روی خط تماس تلفنی حاضر شد و گفت: متأسفانه برخی کارشناسان تا سوت پایان بازی زده می‌شود کارشناسی می‌کنند و این کارشناسی‌ها که بعضا تسویه حساب شخصی است، باعث به وجود آمدن هجمه به داوران می‌شود.

به گزارش تابناک ورزشی، داور خاطی و محروم شده فوتبال، درباره برخورد دروازه‌بان ذوب آهن با احمدزاده بازیکن پرسپولیس که گفته می شد پنالتی است، گفت:‌ احمدزاده در ابتدا ضربه‌ای به سمت راست دروازه‌بان زد و دروازه‌بان در حال چرخش بود و اگر برخوردی هم به وجود آمد احمدزاده باعث آن شد. متأسفانه برخی کارشناسان تا سوت پایان بازی زده می‌شود کارشناسی می‌کنند و این کارشناسی‌ها که بعضا تسویه حساب شخصی است، باعث به وجود آمدن هجمه به داوران می‌شود.

علیرضا فغانی در مورد اخراج بنگر هم حاضر نشد اشتباه خود را بپذیرد و اضافه کرد:‌ بنگر پس از خطای هند اخطار نگرفت ایشان پس از آنکه پنالتی ذوب آهن زده و منجر به گل شد، شروع به دست زدن کرد و من به همین دلیل کارت زرد را به او نشان دادم. اخطار دوم او موقعی بود که در برخورد با دروازه‌بان حریف با زانو به وی حمله کرد و ضربه‌ای به کمر دروازه‌بان ذوب‌آهن زد که کاملاً مشهود بود و من به خاطر همین عمل کارت زرد دوم را به وی دادم.

فغانی که برای دومین بار محروم می شود، خاطرنشان کرد: عذرخواهی کردن چیزی از انسان کم نمی‌کند ما داور هستیم ممکن است خطایی هم انجام دهیم، اما با این شرایط اگر چنین اتفاقای رخ دهد ما مجبوریم تا آخر فصل عذرخواهی کنیم. هجمه‌هایی که علیه داوران به وجود آمده مطمئن باشید ادامه‌دار خواهد بود و به فوتبال ما ضربه می‌زند. من به عنوان داور می‌گویم اگر تبانی یا موردی درباره من وجود دارد علنی اعلام کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
حمیدرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۳
این آقا داور ملی هم نیست چه برسد به داور بین المللی؟؟؟؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟