صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

4 عضو القاعده در حمله هواپيماي بدون سرنشين آمريکايي به يمن کشته شدند

این مسئول محلی خاطر نشان کرد این چهار نفر سرنشینان یک خودرو بودند که روی باند فرودگاه الریان در حرکت بود و هدف اصابت موشکی قرار گرفت که از یک هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی شلیک شد.
کد خبر: ۵۲۶۳۰۶
| |
1957 بازدید
یک مسئول یمنی روز یکشنبه اعلام کرد چهار عضو القاعده دیشب در حمله یک هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی به فرودگاه مکلا، شهری در جنوب شرق یمن که کنترل آن ماه آوریل به دست این شبکه تندرو افتاد، کشته شدند.

این مسئول محلی خاطر نشان کرد این چهار نفر سرنشینان یک خودرو بودند که روی باند فرودگاه الریان در حرکت بود و هدف اصابت موشکی قرار گرفت که از یک هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی شلیک شد.

وی افزود سرنشینان خودرو که همگی احتمالا از اعضای القاعده بودند در دم کشته شدند.

به گفته منابع قبیله‌ای، بامداد جمعه سه عضو دیگر القاعده در حمله‌ای مشابه در استان مأرب در شرق صنعا کشته شدند.

حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی به یمن به رغم مناقشه بین انصارالله و نیروهای ضد انقلابی متوقف نشده است.

این حملات در استان وسیع حضر موت متمرکز است که شهر مکلا، مرکز آن ماه آوریل به دست نیروهای القاعده در شبه‌جزیره عرب، شاخه این شبکه تندرو سنی مستقر در یمن، افتاد.

القاعده در شبه‌جزیره عرب اذعان کرد ناصر الوحیشی سرکرده این گروه که فرد شماره دو القاعده در سطح جهان به شمار می رفت، ماه ژوئن در حمله هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی کشته شد.

القاعده در یمن از ضعف دولت مرکزی در سال 2011 و قیام علیه علی عبدالله صالح رئیس جمهور وقت برای تقویت حضور خود در این کشور استفاده کرد.

این گروه در حال حاضر تلاش می کند از هرج و مرج کنونی برای تصرف مناطق جدید بهره ببرد.

افراد القاعده در روزهای اخیر در عدن، شهر بزرگ بندری واقع در جنوب یمن که اواسط ژوییه به دست نیروهای ضد انقلاب مردمی یمن افتاد، ظاهر شدند.

آنها روز شنبه به مقر پلیس در این شهر حمله کردند و یک ساختمان نیروی دریایی، یک مقر دیگر پلیس، یکی از اقامتگاه‌های رئیس جمهور و یک هتل را در محله مرکزی تواهی به تصرف خود درآوردند.

القاعده در شبه‌جزیره عرب که واشنگتن آن را خطرناک‌ترین شاخه القاعده تلقی می کند، سال 2009 از ادغام شاخه‌های یمنی و سعودی القاعده تشکیل شد.

این گروه مسئولیت حملات زیادی را در خارج برعهده گرفت از جمله حمله‌ای که ماه ژانویه به دفتر هفته‌نامه فرانسوی شارلی ابدو صورت گرفت و تلاش برای حمله به یک هواپیمای خطوط هواپیمایی آمریکا درکریسمس سال 2009 در دیترویت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟