صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دانمارک هواپيماهاي خود را موقتي از ائتلاف ضدداعش خارج مي کند

ماه قبل مکانیک های دانمارکی درباره تمدید ماموریت یک ساله هواپیماهای این کشور در ائتلاف ضد داعش هشدار دادند و گفتند اعضای این ماموریت با فشار و استرس زیادی روبرو هستند و برخی از هواپیماها نیز مشکلاتی دارند. دانمارک در اکتبر سال 2014 به ماموریت ائتلاف علیه داعش پیوست و بر اساس اعلام مرکز فرماندهی نظامی این ائتلاف در بیش از 470 ماموریت شرکت کرده است.
کد خبر: ۵۲۶۱۵۵
| |
2055 بازدید
وزیر امور خارجه دانمارک گفت این کشور هواپیماهای خود را که در حملات هوایی ائتلاف تحت رهبری آمریکا علیه مواضع گروه تروریستی داعش حضور دارند به صورت موقت از این ماموریت خارج می کند.

به گزارش آسوشیتدپرس از کپنهاگ، کریستین یِنسن روز شنبه گفت چهار فروند هواپیمای جنگنده اف-16 و سه جت ذخیره این کشور که در پایگاهی در کویت مستقر هستند و به حملات هوایی ائتلاف ضد داعش کمک می کنند، در سال 2016 بار دیگر قادر به بازگشت به عملیات خواهند بود. زمان بازگشت این هواپیماها به دانمارک مشخص نیست.

ماه قبل مکانیک های دانمارکی درباره تمدید ماموریت یک ساله هواپیماهای این کشور در ائتلاف ضد داعش هشدار دادند و گفتند اعضای این ماموریت با فشار و استرس زیادی روبرو هستند و برخی از هواپیماها نیز مشکلاتی دارند.

دانمارک در اکتبر سال 2014 به ماموریت ائتلاف علیه داعش پیوست و بر اساس اعلام مرکز فرماندهی نظامی این ائتلاف در بیش از 470 ماموریت شرکت کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟