صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گروهی که مسئولیت انفجار انتحاری در حرم امام (ره) را پذیرفتند

از نکات جالب اینکه، این سایت علاوه بر حمله شدید به طیفی گسترده از مسئولان و دلسوزان نظام و همچنین هر چهار کاندیدای ریاست جمهوری با الفاظ زشت حتی به تحقیر برخی گروه‌ها به دلیل کم رنگ شدن حملات تروریستی در قالب بمب‌گذاری و ترور، پرداخته است.
کد خبر: ۵۲۵۰۷
| |
106373 بازدید

در حالی که رسانه‌‌های بیگانه در هفته‌های اخیر، به گونه‌ای سازمان یافته در راستای تحریک احساسات جوانان با هدف دامن زدن به درگیری‌های اخیر، اطلاع‌رسانی جهت‌داری را با ظاهری بی‌طرفانه در دستور کار قرار داده‌اند، شواهد و قراین، از گستردگی این حرکت‌‌های زیرپوستی با هدف ضربه وارد کردن به نظام جمهوری اسلامی خبر می‌دهند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، در پی درگیری‌های اخیر، برخی گروه‌های سلطنت‌طلب که فضا را برای سوءاستفاده از اقدامات تخریبی علیه مردم ایران مساعد دیده، با فراخوان عوامل خود به میدان‌های درگیری و دادن آموزش‌های مرتبط با اغتشاش آفرینی در میان اقشار مردم، به گونه‌ای که قابل جداسازی از اکثریت نباشند، با طرح برخی مسائل، وابستگی خود به کشورهای بیگانه را مشخص کرده اند.

بنا بر این گزارش، یکی از این گروه‌های ضاله با نام «ت ـ ت» که در سایت‌‌های وابسته به خود، علاوه بر تشویش و آموزش درگیری با نیروی انتظامی، به آموزش‌های تروریستی همچون استراق‌سمع، شناسایی هوایی و ساخت بمب پرداخته، پس از انفجار در حرم مطهر امام راحل، با انتشار نوشته‌ای، مسئولیت این انفجار انتحاری را پذیرفت.

این در حالی است که پیش از این نیز این گروه تروریستی، مسئولیت به آتش کشیدن ستاد میرحسین موسوی در قم ـ روبه‌روی پارکینگ حرم حضرت معصومه ـ و چندین ترور را پذیرفته و دو بمب‌گذاری سد سیوند و حسینیه شیراز را با ارایه نقشه‌های بمب‌های مورد استفاده قرار گرفته شده، منتسب به عوامل خود کرده است.

این گزارش می‌افزاید: از نکات جالب اینکه، این سایت علاوه بر حمله شدید به طیفی گسترده از مسئولان و دلسوزان نظام و همچنین هر چهار کاندیدای ریاست جمهوری با الفاظ زشت حتی به تحقیر برخی گروه‌ها به دلیل کم رنگ شدن حملات تروریستی در قالب بمب‌گذاری و ترور، پرداخته است.

گفتنی است، ساز و کار این گروه، سوار شدن بر موج احساسات مردمی و چسباندن خود به توده مردم برای تحریک بخشی از آنان، به ویژه جوانان است تا بدین شکل با اغفال عده‌ای، طعمه‌هایی برای به کارگیری در حملات تروریستی‌شان در اختیار داشته باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۳/۳۱
قابل توجه آن دسته از طرفداران احمدي نژاد كه ميگويند اين بمبگذاري كاره هواداران موسوي بوده است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۸۸/۰۳/۳۱
حالا نمی شد اسم این گروه ضاله رو می گفتید می شناختیم!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۳/۳۱
هیچ طرفدار واقعی احمدی نژاد همچین حرفی رو نمی زنه. مهم الان حفظ وحدته.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۸۸/۰۳/۳۱
با سلام .من کسی هستم که به اقای دکتر رضایی رای دادم اما انتظار داشتم ایشان بعد از اعلام نتایج واکنشی محکم تر نشان دهند و حد القل با گرفتن مجوز تجمعی را شکل دهند و اعتراض خود و هوادارانشان را به گوش دیگران برسانند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۸ - ۱۳۸۸/۰۳/۳۱
کسانی که می گویند این کار توسط طرفداران نامزدهاست قطعاً طرفدار هیچ نامزدی نیستند و می خواهند از این اختلافات به نفع آشوب طلبان استفاده کنند. حرف ما این است که طرفداران آقای موسوی با تجمعات خود راه را برای سوء استفاده ضد انقلاب هموار کردند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۳/۳۱
این بمبگذاری دقیقا" مصادف بابمبگذاری درحرم امام رضا (ع) درچندسال قبل است . (30 خرداد ) .دقت کنید چه کسانی ازاین حوادث استفاده میکنند !!؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۸۸/۰۳/۳۱
خدا یا کسانی را که برای رسیدن به اهداف پلیدشان حاضر به انجام هر کاری هستند رو سیاه بگردان .ما همه مردم ایران تا انقلاب مهدی پیرو اماممان هستیم به هیچ کس اجازه نخواهیم داد که از جنبش سبزمان که فقط شعارش رای ما کجاست ؟ سو استفاده نمایند .اماما تو را به جدت زهرا کمکمان کن .ما برای اینکه ایران سر بلند بماند خون دادیم آنان که در خارج از ایران هستند وابستگان به هر گروه و دسته ای حق ندارند در مسایل ما دخالت نمایند اینان زمان جنک کجا بودند ؟
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۳/۳۱
اقا این " ت - ت " یعنی چی؟ اخه چرا واضح نمیگید .. اگه تروریست هستن و بمب‌گذار چرا اسمشون رو نمیگید؟؟؟؟؟؟!!!
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۳۱
این دوستی که نظر اول را داده، موضوع بمب گذاری معلول است .علت چیست و مسبب کیست؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۳۱
نیروی انتظامی باید بیشتر به فکر این جور گروهها باشه تا اقدامات دیگر!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار