صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

موجی و اوضاع غیرواقعی میلان

کد خبر: ۵۲۴۷۰
| |
1334 بازدید

لوچیانو موجی مدیر سابق باشگاه یوونتوس بار دیگر درباره کالچو سخن گفته. او حس می‌کند میلان مشکلات بسیاری دارد و کار زیادی باید انجام شود تا این تیم به اوج بازگردد.

به گزارش گل؛ از زمانی که کاکا به رئال مادرید فروخته شد توفانی از انتقادات روسونری را فراگرفته. گفته می‌شود پیرلو، گتوزو و پاتو هم می‌خواهند بروند.

موجی بر این باور است که آدریانو گالیانی باید کیف پولش را درآورده و برای موفقیت میلان سخت بکوشد. او در مقاله‌ای می‌نویسد: «اوضاع میلان واقعی نیست. گتوزو می‌گوید چلسی را دوست دارد. پیرلو هم همین طور. انگار همه می‌خواهند فرار کنند. گالیانی چیز زیادی از میلان نمی‌گوید. او درباره تیمی جوان و قدرتمند حرف می‌زند اما این تناقض‌آمیز است. آنها با ریسکی واقعی رویارو هستند و شاید دیگر بهترین باشگاه دنیا نباشند. زمان می‌برد تا وجهه خود را بازسازی کنند.»

گالیانی گفته به احتمال 9/99 درصد بازیکنان کلیدی می‌مانند. او همچنین گفته ادین ژکو از ولفسبورگ خریداری خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار