صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قطر روابط بین‌المللی‌اش را متناسب با «توافق هسته‌ای» اصلاح می‌کند

یک روزنامه فرامنطقه‌ای با اشاره به عزم دوحه برای همگرایی با مسکو و تهران، تاکید کرد که قطر سیاست‌هایش را متناسب با توافق هسته‌ای اصلاح می‌کند و حتی بعید نیست که رویکردش را قبال سوریه تغییر دهد.
کد خبر: ۵۲۳۵۵۸
| |
2490 بازدید
یک روزنامه فرامنطقه‌ای با اشاره به عزم دوحه برای همگرایی با مسکو و تهران، تاکید کرد که قطر سیاست‌هایش را متناسب با توافق هسته‌ای اصلاح می‌کند و حتی بعید نیست که رویکردش را قبال سوریه تغییر دهد.

به گزارش «تابناک»، امیر جوان قطر که کشورش در بحران ساختگی سوریه سیاستی مخالف تهران در پیش گرفته بود، اکنون پس از جمع‌بندی مذاکرات هسته‌ای بین ایران و 5+1 سعی در ایجاد اصلاحاتی متناسب با شرایط جدید منطقه و جهان دارد.

روزنامه فرا منطقه‌ای «العرب» چاپ لندن در مطلبی تحت عنوان «قطر روابط بین‌المللی‌اش را متناسب با توافق هسته‌ای اصلاح می‌کند»، به برنامه «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر برای سفر به روسیه در ماه سپتامبر آینده اشاره کرد و افزود:‌ ناظران سیاسی معتقدند که سفر امیر قطر به مسکو و دیدار با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه نقطه عطفی در روابط بین دو کشور به شمار می‌رود. روابطی که طی سال‌های گذشته به افزایش اختلافات مشهور شده است.

این روزنامه با اشاره به اختلاف نظر مسکو و دوحه بر سر تحولات سوریه، نوشت: ناظران سیاسی معتقدند که تغیر احتمالی در روابط قطر با روسیه زاده مرحله بعد از توافق هسته‌ای ایران است که دوحه بلافاصله پس از اعلام توافق، به سرعت سعی در اصلاح رویکرد سیاسی خود متناسب با مرحله جدید تلاش دارد روابطش را با ایران و متحدش روسیه بهبود بخشد.

این روزنامه سعودی با اشاره به سفر اخیر «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران به قطر، یادآور شد که دوحه در زمانی از ظریف استقبال کرد که سایر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس همچنان در برنامه هسته‌ای ایران تردید داشتند.

نویسنده این مطلب همچنین نتیجه گیری کرد: بعید نیست که دوحه در چهارجوب روند همگرایی با مسکو و تهران، مواضعش را در قبال تحولات سوریه اصلاح کند.


فارس
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟