صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سپهوند:

بدترين مبارزه عمرم را انجام دادم

عملكرد داور نيز مرا غافلگير كرد. در 45 ثانيه اول دو اخطار داد؛ به طوريكه 9 بر 2 عقب افتادم. در راند دوم توانستم مبارزه را اداره كرده و نتيجه را به 10 بر 9 تغيير دهم. در لحظه آخر بود كه يك اخطار ديگر گرفتم و باختم. شايد در اين ديدار كمي عجله كرده باشم.
کد خبر: ۵۲۱۱۴
| |
1539 بازدید

نماينده ايران در المپيك پكن گفت: در مسابقات قهرماني آسيا حريف را دست كم گرفته و عجله كردم و اين بدترين مبارزه عمرم بود.

مرتضي سپهوند در گفت و گو با فارس اظهار داشت: از ابتدا به فكر مبارزه فينال با حريف قزاق بودم كه در مسابقات جهاني امريكا به او باختم.

وي با اشاره به اينكه حريف را دست كم گرفته است، تصريح كرد: عملكرد داور نيز مرا غافلگير كرد. در 45 ثانيه اول دو اخطار داد؛ به طوريكه 9 بر 2 عقب افتادم. در راند دوم توانستم مبارزه را اداره كرده و نتيجه را به 10 بر 9 تغيير دهم. در لحظه آخر بود كه يك اخطار ديگر گرفتم و باختم. شايد در اين ديدار كمي عجله كرده باشم.

سپهوند با تاكيد بر اينكه حضور در المپيك را تجربه كرده است، گفت: تايوان تيمي نيست كه بخواهم به راحتي مقابل نماينده اش شكست بخورم. نمي گويم بوكسور طراز اولي هستم؛‌ اما به هر حال تجربه حضور در المپيك را دارم. اين داور ماقبل فينال حق علي مظاهري را نيز ضايع كرد و به راحتي مدال طلا را از او گرفت. او همچنين مرا از مدال نقره محروم كرد.

وي ادامه داد: متاسفانه ما در هيات ژوري جهان هيچكس را نداريم، اگر حامي وجود داشت اين داور بايد از اتحاديه آسيا محروم مي شد.

سپهوند در خصوص سطح مسابقات آسيايي چين گفت: به دليل آنفولانزاي خوكي و بعد مسافت، برخي كشورها نيامده بودند؛ اما با اين حال سطح فني خيلي خوبي داشت. اگر سبك وزن هاي ايران اعزام مي شدند هيچكدام به مدال نمي رسيدند.

وي با اشاره به اينكه بدشانس ترين بوكسور ايران است، خاطرنشان كرد: همين مسئله موجب شده كه در مسابقات مختلف از كسب مدال بازبمانم. اين شكست انگيزه اي براي تمرينات آينده ام شد. در مسابقه بعدي با آمادگي كامل شركت مي كنم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟