صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اگر به استقلال می آیی، فقط لب تر کن!

کریم انصاری‌فرد در تهران است و هر روز به یک باشگاه می‌رود. یک روز پرسپولیس، یک روز تراکتورسازی و حالا استقلال.
کد خبر: ۵۱۷۶۲۶
| |
10601 بازدید
|
۳

به گزارش خبر ورزشی؛ در اين بين از باشگاه سپاهان و نفت تهران هم با اين بازيكن تماس گرفته‌اند كه او اعلام كرده هدفش بازي در اروپاست‌؛ همان‌طور كه به ديگران اين پيغام را داده است. انصاري‌فرد جزو معدود بازيكناني است كه تكليفش روشن نشده و منتظر است تا مدير برنامه‌هايش، پيشنهادهاي اروپايي را برايش بياورد اما حضور اين بازيكن در ايران باعث شده تا هر روز يك خبر و شايعه درباره‌‌اش مطرح شود. پس از ماجراي پرسپوليس كه با دلخوري او همراه شد، حالا تازه‌ترين مشتري كريم، استقلالي‌ها هستند.
اين بازيكن به دنبال يك مهاجم نوك است و وسوسه شده تا بازيكن سابق پرسپوليس را به خدمت بگيرد. انصاري‌فرد در اين مدت دو بار درباره پرسپوليس حرف زد و گفت اين باشگاه را دوست دارد، به همين دليل طبيعي است كه به استقلالي‌ها پاسخ منفي بدهد. آبي‌ها از طريق يكي از دوستان مشتركي كه با كريم دارند، به او پيغام دادند كه «اگر به استقلال مي‌آيي، فقط لب ‌تر كن.» 

اين يعني براي آبي‌ها رقم پيشنهادي او هم زياد مهم نبود و حاضر بودند به هرشكلي كه شده، اين بازيكن را جذب كنند.
استقلالي‌ها قبل از حضور انصاري‌فرد در تراكتورسازي و اوساسونا هم به دنبال اين بازيكن بودند. حتي علي فتح‌ا...‌زاده با مدير برنامه‌هاي اين بازيكن ديدار كرد و پيشنهادشان را ارائه داد ولي او هم گفت كريم پرسپوليسي است و به جمع استقلالي‌ها نمي‌پيوندد. اين بار هم قصه همان شد. انصاري‌فرد علاقه زيادي به پرسپوليس دارد اما همان‌طور كه از قبل اعلام كرد، اولويت اولش فوتبال اروپاست و قصد دارد قرارداد خود را در آنجا امضا كند. هنوز اطلاعات زيادي درباره پيشنهادهاي اين بازيكن وجود ندارد اما ظاهراً فاضلي مدير برنامه‌هايش مذاكراتي داشته و احتمالاً به زودي تكليف اين بازيكن هم روشن مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
عباس مافی
|
United States
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۵
آقایان مدیران استقلال فریب بازار گرمی وی را نخورید اگر بازیکن بود در اوساسونا ۲ تا فقط ۲تا بازی تو ترکیب بود
عباس
|
United States
|
۲۱:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۵
خدا نکند که بازیکنی تا انتهای فصل انتقالات تیم خود را پیدا نکرده باشه آنوقت شروع میکنه‌بازار گرمی ، اگر ایشان بازیکن بود حداقل در اساسونا دو تا فقط دو تا بازی میکرد مدیران استقلال پول بیت المال را بی جهت خرج نکنند فردای قیامت باید جوابگو باشند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
باباخونش قرمزه نمیاد خودتونو خسته نکنید!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار