صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انفجار بمب دربغداد بیش از ۳۰ کشته برجا گذاشت

بر اثر انفجار دو خودرو بمبگذاری شده و اقدام یک تروریست انتحاری در بغداد پایتخت عراق، بیش از 30 تن به شهادت رسیدند.
کد خبر: ۵۱۶۷۳۳
| |
3300 بازدید

رسانه های منطقه در خبری فوری اعلام کردند که بر اثر انفجار دو خودرو بمبگذاری شده و اقدام یک تروریست انتحاری در بغداد پایتخت عراق، بیش از 30 تن به شهادت رسیدند.

به گزارش ایرنا به نقل از این رسانه ها، به جز دو خودرو بمبگذاری شده در محله های شیعه نشین «الشعب» و «البنوک» بغداد، دقایقی بعد یک فرد انتحاری نیز خود را در منطقه الشعب منفجر کرده است.

تلویزیون المیادین در خبری شمار کشته های اولیه این انفجار را 28 تن اعلام کرد اما خبرگزاری رویترز آمار کشته شدگان را 35 تن و مجروحان را بیش از 100 تن اعلام کرد.

هنوز هیج گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.

عصر یکشنبه نیز اندکی بعد از افطار، در یک حمله تروریستی در منطقه الکاظمیه بغداد، دستکم پنج تن به شهادت رسیدند و 21 تن نیز زخمی شدند.

همچنین براثر انفجار بمب در یک منطقه مسکونی در غرب بغداد، 2 تن کشته شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟