صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

از مبادی رسمی کالا قاچاق می‌شود

کد خبر: ۵۱۶۵۸۸
| |
1724 بازدید

نایب‌رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس با بیان اینکه ارزش کالاهای قاچاق بالغ بر 75 هزار میلیارد تومان است، افزود: متاسفانه به همین اندازه در کشور فرار مالیاتی وجود دارد.

به گزارش خانه ملت، محمدابراهیم رضایی در نشست علنی امروز (یکشنبه 21 تیرماه) مجلس شورای اسلامی، ضمن بیان آرزوی قبولی طاعات و عبادات مسلمانان در ماه مبارک رمضان و تشکر از امت حزب‌الله برای حضور پرشکوه در راهپیمایی روز جهانی قدس  در تذکری به رئیس جمهور گفت: متاسفانه پس از ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی عزم و اراده جدی در دولت برای اجرای این سیاست‌ها وجود ندارد. از طرف دیگر واردات بی‌رویه موجب لطمه خوردن تولیدکنندگان شده است و هم‌اکنون از مبادی رسمی کالا قاچاق می‌شود که توان تولید همان کالاها در کشور وجود دارد و اینگونه اقدامات متاسفانه موجب تعطیلی کارخانجات و صنایع شده است.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارزش کالاهای قاچاق بالغ بر 75 هزار میلیارد تومان است، افزود: متاسفانه به همین اندازه در کشور فرار مالیاتی وجود دارد. حال این سوال مطرح است که مگر در سازماندهی و نظام مالیاتی چه مشکلی وجود دارد و چه دست‌هایی در کار است که نمی‌گذارند حوزه مالیاتی کشور سامان بگیرد؟ از این‌رو انتظار داریم که در این حوزه به صورت انقلابی تصمیم گرفته شود.

وی در تذکری به وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: عدم نظارت صحیح و به موقع بر مدیریت ویرانگر و باج‌خانه شرکت شهرک‌های صنعتی موجب فرار سرمایه‌گذار و تعطیلی بسیاری از کارخانه‌ها شده که قطعاً این موضوع برخلاف سیاست‌های رئیس جمهور است.

رضایی در تذکری به وزیر جهاد کشاورزی بر لزوم حمایت از کشاورزان و دامداران تاکید کرد و گفت: متاسفانه از دامداران در هیچیک از مناطق شیر به قیمت مصوب خریداری نمی‌شود و یارانه شیر تاکنون داده نشده است، همچنین بسیاری از مرغداران دیگر توان تولید نداشته و از چرخه تولید حذف شده‌اند. دولت در جهت حمایت از این حوزه‌ها تلاش کند.

نایب‌رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس ادامه داد: در شرایط کنونی محرومان جامعه توان پرداخت قبوض آب، برق و گاز خود را نداشته و به دریافت یارانه محتاج هستند، حال چرا پول‌های یارانه را باید صرف پرداخت این قبوض کنند؟ مگر قرار نبود افزایش قیمت قبوض تنها شامل مشترکان پرمصرف باشد؟ بنابراین دولت باید فکری برای حمایت از محرومان کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟