بایدها و نبایدهای روزه‌داری در شیردهی

کد خبر: ۵۱۴۹۹۳
| |
3677 بازدید
یک متخصص آسیب‌شناسی تاکید کرد: مادران شیرده می‌توانند برای افزایش شیر خود در دوران روزه‌داری در وعده افطار و سحر از عرق یا دم نوش رازیانه، گل گاو زبان، بابوبه و بادرنج بویه استفاده کنند تا عملکرد شیردهی آن‌ها افزایش یابد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسن اکبری با اشاره به اینکه روند روزه‌داری مادران شیرده در طب جدید و طب قدیم متفاوت است، گفت: طب جدید مبنی بر آن است که مادران شیرده در شش ماه اول شیردهی نباید روزه بگیرند؛ چراکه کودک وابسته به شیر مادر است و باید تنها از آن تغذیه کند. بنابراین روزه‌داری در این زمان باعث کاهش شیر مادر و گرسنه ماندن کودک می‌شود.

اکبری افزود: در صورتی که مادران شیرده، در تغذیه افطار و سحر خود نکات و توصیه‌های تغذیه‌ای طب سنتی اسلامی و ایرانی را رعایت کنند، روند شیردهی با روزه‌داری منافاتی ندارد.

این متخصص آسیب شناسی تاکید کرد: مادران شیرده می‌توانند برای افزایش تولید شیر در دوران روزه‌داری در وعده افطار و سحر از عرق یا دم نوش رازیانه، گل گاو زبان، بابوبه و بادرنج بویه استفاده کنند تا عملکرد شیردهی آن‌ها افزایش یابد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت