میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرجعیت عراق خواستار رویارویی با تروریسم و افکار تندرو شد

نماینده آیت الله سیستانی در کربلا و امام جمعه موقت این شهر در خطبه‌های نماز جمعه امروز رویارویی با پدیده تروریسم از طریق از بین بردن افکار تندرو را خوستار شد.
کد خبر: ۵۱۴۱۱۶
| |
2769 بازدید
نماینده آیت الله سیستانی در کربلا و امام جمعه موقت این شهر در خطبه‌های نماز جمعه امروز رویارویی با پدیده تروریسم از طریق از بین بردن افکار تندرو را خوستار شد.

به گزارش «تابناک»، شیخ «احمد صافی» امام جمعه موقت کربلای معلا و نماینده آیت‌الله «سید علی سیستانی» مرجع شیعیان در خطبه‌های نماز جمعه امروز، درباره سهل‌انگاری نسبت به رشد و نمو پدیده تروریسم هشدار داد و لزوم رویارویی قاطعانه با افکار تندرو به عنوان مقدمه مقابله با تروریسم را خواستار شد.

به گزارش وبگاه خبری «السومریه نیوز» شیخ صافی با با اشاره به تحولات امنیتی اخیر منطقه خاورمیانه تاکید کرد که افکار تندرو همزیستی مسالمت آمیز بین مردم را نمی‌پذیرند.

وی با تاکید بر لزوم از بین بردن ریشه‌ای تروریسم، مهیا ساختن همه امکانات لازم برای پیروزی در نبرد عراق علیه تروریسم را خواستار شد.


فارس
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار