هشدار «پ ک ک» به ترکیه درباره حمله به سوریه
مراد کارایلان عضو شورای رهبری حزب کارگران کرد ترکیه (پ.ک.ک) به دولت آنکارا هشدار داد که حمله ارتش ترکیه به کردهای سوری را حمله به این گروه تلقی خواهند کرد.
کد خبر: ۵۱۳۳۰۶
| | 5573 بازدید
مراد کارایلان عضو شورای رهبری حزب کارگران کرد ترکیه (پ.ک.ک) به دولت آنکارا هشدار داد که حمله ارتش ترکیه به کردهای سوری را حمله به این گروه تلقی خواهند کرد.
به گزارش «تابناک»، کارایلان درباره سناریوهای احتمال مداخله نظامی ترکیه به مناطق کرد نشین در شمال سوریه گفت: اگر نیروهای مسلح ترکیه و یا هر نهاد دولتی و حکومتی دیگر در ترکیه اقدام به مداخله نظامی در مناطق کردنشین سوریه کند، این مداخله به معنی مداخله علیه تمام کردهای خاورمیانه قلمداد خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه اقدام نظامی ترکیه در شمال سوریه این کشور را با مشکلات جدی روبه رو خواهد کرد، افزود: گویا رجب طیب اردوغان و حزب عدالت و توسعه دلیل شکست انتخاباتی خود را در ارتباط با کردها می دانند.
کارایلان گفت: در تحولات سوریه، حساسیت های منطقه ای و بین المللی وجود دارد؛ طرفین ذیربط نسبت به بر هم خوردن تعادل منطقه واکنش نشان خواهند داد.
وی افزود: از نظر آنان حمله به کوبانی (شهر کردنشین سوریه) با حمله به دیاربکر (بزرگترین شهر کرد نشین ترکیه) هیچ فرقی ندارد.
عضو شورای رهبری 'پ.ک.ک' در پاین سخنان خود گفت: به طور صریح می گویم که اگر ارتش ترکیه به کردهای سوریه حمله کند ما نیز به آنان (ارتش ترکیه) حمله خواهیم کرد و آن وقت تمام ترکیه به صحنه جنگ مبدل خواهد شد.
ایرنا
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


