صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

تنها عمل کردن تروريست‌ها، تاکتيک جديد داعش است

دوره بن لادن سرکرده القاعده به سر رسیده است که طبق تاکتیک او، عده ای هواپیمایی را بربایند و عملیات بزرگ انجام دهند و امروزه سران داعش به تاکتیک عملیات محدود و مشخص همانند عملیات انتحاری در مسجد امام صادق ع در کویت یا عملیات تروریستی در شهر سوسه تونس روی آورده اند.
کد خبر: ۵۱۲۸۵۱
| |
3485 بازدید
پایگاه صهیونیستی «دبکا فایل» نوشت: تاکتیک جدید داعش تاکتیک «تنها عمل کردن» تروریست‌ها است.

به گزارش پایگاه اینترنتی «وطن الیوم»، پایگاه اسرائیلی «دبکا فایل» اعلام کرد داعش به تاکتیک جدیدی روی آورده است که پیگیری آن برای دستگاههای اطلاعاتی مشکل است و آن تاکتیک «گرگ تنها است - lone wolf». براساس این تاکتیک، هر شخصی به تنهایی اقدام به عملیات مورد نظر می کند، بدون اینکه اثری از ارتباط او با دیگران باقی بماند که در نتیجه پی بردن به جزئیات عملیات، برای دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی، بسیار دشوار خواهد بود.

«دبکا فایل» افزوده است بر این اساس این تاکتیک، عناصر داعش بدون طرح و برنامه وارد عملیات نمی شوند بلکه همه چیز را در آغاز بررسی وسپس اقدام به عملیات می کنند. طبق تاکتیک گرگ تنها، یک یا دو یا حداکثر سه نفر، به طور محتاطانه و در دراز مدت، هدفی را زیر نظر می گیرند و برای آن، براساس شمار افرادی که قرار است ترور شوند، برنامه ریزی می کنند. در چنین تاکتیکی، ایجاد رعب و وحشت حرف نخست را می زند که بریدن سر قربانیان، از راههای رسیدن به چنین هدفی است.

بنابر اعلام پایگاه «دبکا فایل»، دوره بن لادن سرکرده القاعده به سر رسیده است که طبق تاکتیک او، عده ای هواپیمایی را بربایند و عملیات بزرگ انجام دهند و امروزه سران داعش به تاکتیک عملیات محدود و مشخص همانند عملیات انتحاری در مسجد امام صادق ع در کویت یا عملیات تروریستی در شهر سوسه تونس روی آورده اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...