میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

300 میلیون، تمام بدهی استقلال به بانوان

باشگاه استقلال در مجموع به بانوان فوتبالیست 300 میلیون تومان بدهکار است.
کد خبر: ۵۱۲۵۹۹
| |
2356 بازدید
به گزارش فارس؛ بعدازظهر روز شنبه تعدادی از بانوان فوتبالیست استقلال برای دریافت مطالباتشان مقابل باشگاه استقلال تجمع کرده و خواستار تسویه طلب‌هایشان شدند.

مریم حسن‌زاده سرمربی آبی‌‌پوشان در این‌باره گفت: همه مطالبات بازیکنان، کادر، اجاره زمین و سرویس 300 میلیون است. بازیکنان ما زحمت زیادی کشیدند و مبلغ قراردادهایشان نیز بالا نبوده، امیدوارم که مدیرعامل این بدهی را در یک بخش تسویه کند.

وی افزود: از بازیکنان شنیدم که افشارزاده گفته فقط بدهی ما را در زمانی که خودش مدیرعامل بوده پرداخت خواهد کرد که امیدوارم این خبر صحت نداشته باشد. فکر می‌کردم با تغییر مدیریت شرایط بانوان تغییر کند، اما آنها هیچ ارزشی برای بانوان قائل نیستند. علاقه آنها این است که مردان جایگاهی داشته باشند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت