صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد به شهریه های نجومی دانشگاه آزاد

کد خبر: ۵۱۲۵۴۷
| |
2200 بازدید

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه هزینه های شهریه دانشگاه آزاد باید ساماندهی شود، گفت: دانشگاه آزاد فکری به حال هزینه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی بکند.

میر قسمت موسوی اصل در گفت وگو با خبرنگارخبرگزاری خانه ملت درباره افزایش سیرصعودی هزینه‌های تحصیلی در مقاطع تحصیلات تکمیلی، خاطرنشان کرد: متاسفانه درشرایطی که فاصله بین صنعت و دانشگاه زیاد است متاسفانه دانشگاه آزاد با در نظرگرفتن شهریه‌های نجومی موجب می‌شود که بسیاری از دانشجویان ما برای ادامه تحصیل به خارج از کشورمهاجرت کنند.

 نماینده مردم گرمی در مجلس شورای  اسلامی با بیان اینکه مکانیزه هزینه‌ها باید بر طبق وضعیت معیشتی جامعه در نظرگرفته  شود نه اینکه بسیاری ازدانشجویان برای ادامه تحصیل مجبورباشند به کشورهای همجوارمهاجرت کنند، گفت: بسیاری از دانشجویان فارغ التحصیل در خارج  کشور مدرکشان در داخل کشور تایید نمی‌شود.

وی با بیان اینکه بارها بهارستان و بویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به مسئولان ذی ربط در زمینه سرو سامان دادان به نحوه تعیین شهریه دانشجویی تذکرداده شده است، یاد اورشد: مدیریت  کارگروه‌های دانش بنیان باید در دستورکار وزارت علوم و تحقیقات و فناوری  قرا بگیرد.

موسوی اصل، افزود: کارگروه‌های دانش بنیان می‌توانند فرصتی مناسب برای پیوند دانشگاه و صنعت  ایجاد کنند اما اگرهم ترازی میان نیازهای جامعه و صنعت انجام نشود نمی‌توان به توسعه بخش صنعت و دانشگاه امیدواربود.

 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، یاد آورشد: مهاجرت دانشجویان ازکشور به معنای خروج یک ذهن فعال از چرخه علمی است بنابراین وزارات علوم و تحقیقات وفناوری باید هرجه سریعتر راهکاری برای این معضل پیدا کند زیرا با این اوصاف بسیاری از دانشجویان به دلیل نداشتن شرایط مالی مناسب  باید قید تحصیل در مقاطع دکتری را بزنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟