صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

معرفي نامزد حزب عدالت و توسعه ترکيه براي رياست مجلس

با معرفی«عصمت ییلماز» وزیر دفاع این کشور در کابینه حزب عدالت و توسعه هر چهار نامزد چهار حزب موجود در مجلس ترکیه مشخص شدند.
کد خبر: ۵۱۲۲۰۲
| |
1894 بازدید
حزب حاکم عدالت و توسعه ترکیه وزیر دفاع را به عنوان نامزد خود برای ریاست مجلس معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا، با معرفی«عصمت ییلماز» وزیر دفاع این کشور در کابینه حزب عدالت و توسعه هر چهار نامزد چهار حزب موجود در مجلس ترکیه مشخص شدند.

«دنیز بایکال» رهبر سیاستمدار با تجربه و رهبر پیشین حزب جمهوری خواه خلق از سوی همین حزب، «احسان اوغلو» دبیرکل سابق سازمان همکاری های اسلامی از سوی حزب حرکت ملی گرا، «دنگیر میر محمد فرات» از حزب دمکراتیک خلق ها و در نهایت«عصمت ییلماز» از حزب عدالت و توسعه در روز نهم تیرماه برای انتخاب به ریاست مجلس به رقابت با هم خواهند پرداخت.

در انتخابات پارلمانی 17 خردادماه مجلس ترکیه حزب عدالت و توسعه 258 کرسی، حزب جمهوریخواه خلق 132، حزب حرکت ملی گرا و دمکراتیک خلق ها نیز هر کدام 80 کرسی از 550 کرسی مجلس را به خود اختصاص دادند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...