صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نشست ایران،‌اروپا‌و‌آمریکا برای‌تکمیل‌ متن‌توافق

معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا به همراه معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا بار دیگر برای تکمیل متن توافق پشت میز مذاکره نشستند.
کد خبر: ۵۱۱۹۴۴
| |
4354 بازدید
معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا به همراه معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا بار دیگر برای تکمیل متن توافق پشت میز مذاکره نشستند.

به گزارش تسنیم، معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا به همراه معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا بار دیگر برای تکمیل متن توافق پشت میز مذاکره نشستند.

مذاکره ظهر پنج شنبه سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی با وندی شرمن و هلگا اشمید یک ساعت و نیم طول کشید.

معاونان وزیر امور خارجه از چهارشنبه هفته گذشته هشتمین دور مذاکرات برای نگارش متن توافق جامع را در وین شروع کردند. در نیمه های این مذاکرات و در روز دوشنبه، عراقچی و روانچی به محمد جواد ظریف در لوکزامبورگ پیوستند و با فدریکا موگرینی هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیران خارجه فرانسه، آلمان و انگلیس گفت و گو کردند.

در نتیجه این ملاقات ها توافق شد که کارشناسان و معاونان به مذاکره ادامه دهند و در صورت لزوم وزیران خارجه به آنها ملحق شوند.

قرار است بامداد شنبه ظریف به معاونان خود در وین بپیوندد و جان کری وزیر خارجه آمریکا هم روز جمعه عازم وین خواهد شد.

مهلت خودخوانده ایران و 1+5 برای نگارش متن توافق جامع دهم تیر ماه بسر خواهد رسید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار