صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
در آستانه توافق ایران و 5+1

عربستان 23 بالگرد نظامي و 50 ايرباس و 2 نیروگاه هسته‌ای از فرانسه می‌خرد

یکی از توافقنامه های میان ریاض و پاریس، فرانسه 23 بالگرد نظامی به نیروی مرزبانی ارتش سعودی می دهد. ارزش این قرارداد پانصد میلیون دلار است. عربستان 50 هواپیمای ایرباس تجاری را به ارزش 7 میلیارد دلار از فرانسه خریداری می کند. فرانسه همچنین مطالعات و بررسی ها برای ساخت دو نیروگاه هسته ای در عربستان را سرعت می دهد.
کد خبر: ۵۱۱۷۹۷
| |
5262 بازدید
شبکه العربیه گزارش داد: بر اساس یکی از توافقنامه های میان ریاض و پاریس، فرانسه 23 بالگرد نظامی به نیروی مرزبانی ارتش سعودی می دهد. ارزش این قرارداد پانصد میلیون دلار است.

علاوه بر این عربستان 50 هواپیمای ایرباس تجاری را به ارزش 7 میلیارد دلار از فرانسه خریداری می کند.

فرانسه همچنین مطالعات و بررسی ها برای ساخت دو نیروگاه هسته ای در عربستان را سرعت می دهد.

توافق در زمینه های علمی، مطالعات انرژی، پزشکی و بازیافت پسماندها از دیگر موارد توافق میان فرانسه و عربستان است.


صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار