کارلوس سانتوس به تیم نفت تهران پیوست

مدافع فصل گذشته تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان به تیم نفت تهران پیوست.
کد خبر: ۵۱۱۶۹۴
| |
3373 بازدید
به گزارش سایت باشگاه نفت تهران؛ کارلوس سانتوس دی خسوس، مدافع 30 ساله برزیلی که مورد توجه زردپوشان پایتخت قرار گرفته بود امروز در محل دفتر باشگاه نفت تهران حضور یافت و با عقد قراردادی یکساله رسماً به این تیم ملحق شد.
سانتوس در فصل گذشته رقابت‌های لیگ برتر در مجموع 2475 دقیقه برای ذوب آهن به میدان رفت و عملکرد مثبت و موثری برای تیم اصفهانی داشت ضمن این که سانتوس به عنوان بازیکن خط دفاعی، سه بار نیز برای تیمش گلزنی کرده است.
کارلوس سانتوس متولد 25 فوریه 1985 در شهر سائوپائولو برزیل است و علاوه بر ذوب آهن اصفهان سابقه حضور در تیم های سائوپائولوی برزیل، دینامو زاگرب کرواسی و الاتفاق عربستان را نیز در کارنامه خود دارد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت