صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نظر بینندگان "تابناک" در مورد مناظره ها (8)

کد خبر: ۵۱۰۵۲
| |
16344 بازدید

دیشب برای اولین بار احساس کردم فریب خورده ام

در این چند روز صحیتهایی از رسانه بظاهر ملی پخش شد که در کل 30 سال پس از انقلاب هیچیک از مردم حتی در محافل خصوصی بیان نشده است، چه برسد به اینکه از زبان ریاست جمهور.برای اولین بار همه سران نظام متهم به انواع فساد شدند بدون اینکه امکان پاسخ داشته باشند.

آیا ما فریب خورده ایم؟ آیا این اتهامات واقعیت دارد؟ این سوال بشدت ذهنم را درگیر نموده است.اگر این سوال درست است، یعنی اینکه 30 سال من و همه ایرانیان فریب خورده ایم؟ برای اولین بار از رسانه ملی بطور تلویحی امام (ره) و مقام رهبری متهم شدند، اگر نگوییم در این اتهامات به بی تفاوتی متهم شده اند، حداقل به بی دقتی و عدم برخورد متهم شدند.آیا میتوان این را پذیرفت. آیا میتوان پذیرفت که امام بزرگوارمان، خمینی کبیر از همه این موارد اطلاع داشته و با مردم به گونه دیگری رفتار کرده است. مردی که کوچکترین اشتباه را بدقت رصد میکرد و از هیچ اشتباهی بـه آسانی گذر نمیکرد، آیا میتواند چنین فساد و خیانتهایی را تحمل کند؟

در این شبها اتهاماتی به سران این کشور وارد شده است، که اگر واقعیت داشته باشد آنگاه ما در تمام این 30 سال فریب خورده ایم و اگر حقیقت نداشته باشد چرا کسی این صدای آلوده را ساکت نمیکند تا خیال همه ما راحت شود و سپس در دادگاه عادله از همه ما ایرانیان، از تمام انتخابهایی که کردیم، از انقلابی که کردیم، از نجابتی که در تمام سختیها داشتیم در برابر این صدای آلوده رفع اتهام گردد. از کسانی که در این 30 سال همین متهمین بی دفاع امروز را برگزیدند، بدرستی انتخابشان دفاع کنند و از کسانی که آخرین رییس جمهور را برگزیدند، از صداقتشان در برابر این ریا و بی صداقتی دفاع کنند و اگر این کار را نکنند، آنگاه تکلیف امروز ما در باره این موارد چیست؟

آیا ما فریب خورده ایم و آیا این اتهامات واقعیت دارد؟چرا کسی پاسخ نمیگوید؟انتظار مردم اینست که کسی از ما دفاع کند؟ و اگر کسی را یارای سخن نیست چرا رهبرسخن نمیگوید؟ آیا ما حق نداریم آن کنیم که.........آیا ما فریب خورده ایم؟

دوستان با صلابت تابناک

صدای مرا به گوش دکترمحسن رضایی این بزرگ مرد عرصه نبرد برسانید.
از آن جهت که محمود احمدی نژاد فقط با تکیه بر احساست مردم سعی در جذب رای نوجوانان و افراد کم آگاه جامعه را دارد در مذاکره بدون نیاز به هیچ منطق و آمار و ارقام فقط بر خلاف گویی ایشان تکیه کنید و مرتب این بازجو را زیر سوال برده و فقط با احساسی کردن مردم نشان دهید که می توانید او را شکست دهید.
 
همه ملت آگاه میدانند شما با برنامه ترین کاندیدا هستید پس نقش خود را دراین کارزار به زیبای ایفاء کنید. قدرت شما درعلم است اما این مناظره فقط بازی با احساسات مردم است این فرصت تاریخی را از دست ندهید. به امید پیروزی شما

از ریختن آبروی یک مومن جلوگیری کنید

در پی صحبت های جناب آقای دکتر احمدی نژاد در مناظره درباره ی خانم دکتر رهنورد، خواهشمند است با انتشار این مطلب از ریختن آبروی یک مومن به دلایل کاملا کذب خودداری نمایید.

1- در جواب نداشتن مدرک فوق لیسانس، دانشگاه آزاد در جوابیه ای پاسخ لازم را به این ادعا داده اند که در ذیل آمده است.
ارائه ی مدرک کارشناسی ارشد به عنوان شرط ادامه ی تحصیل در مقطع دکتری نیز قانونی است که به دنبال تصویب مجلس شورای اسلامی و بر اساس تبصره ی 1 ماده 8 آیین نامه ی اجرایی ماده واحده ی قانون نایید رشته های دانشگاهی دانشگاه ازاد اسلامی از سال 1369 مقرر گردید و تا قبل از آن اشتغال به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی در هر مقطع مستلزم دارا بودن مدرک پایه ی قبلی نبوده است. بنابراین شرکت خانم رهنورد در سال 1364 در آزمون دکتری واحد علوم تحقیقات مستلزم داشتن مدرک کارشناسی ارشد نبوده است.
 
به دنبال تصویب مقررات جدید آن دسته از دانشجویان شاغل به تحصیل در مقاطع گوناگون دانشگاه آزاد اسلامی که فاقد مدرک تحصیلی پایه بوده اند، ملزم به گذراندن مقطع قبلی و دریافت مدرک فارغ التحصیلی می شوند. بر این اساس خانم رهنورد نیز در ساا 1369 در دوره ی کارشناسی ارشد رشته ی علوم سیاسی شرکت نموده و ضمن موفقیت در مقطع مذکور در سال 1372 مدرک کارشناسی ارشد را در رشته ی مذکور دریافت می کند.

حال اگر این به نظر هر کسی غلط است حرفی نیست؛ اما به هر حال قانون است و خانم رهنورد هم از این تبصره ی قانونی استفاده نموده است.
2- در همین جوابیه در رابطه با شرکت خانم رهنورد در کنکور جواب های لازم داده شده است و ذکر شده است که ایشان در سال های 64 و 65 در کنکور دانشگاه شرکت نموده اند که در سال 65 موفق به ورود به دانشگاه شده اند.

3- در رابطه با مطالب منتشر شده در رابطه با استادیار شدن ایشان بدون داشتن مدرک دکترای تخصصی، توجه عموم بینندگان را به مقررات استخدام هیئت علمی در دانشگاه تهران در سایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جلب می نمایم که در آن صراحتا ذکر شده است که داشتن مدرک دکترای تخصصی برای استادیاری الزامی نیست.

4- در رابطه با تحصیل همزمان در دو دانشگاه آزاد و سراسری، طبق قانون، در تاریخ مذکور این موضوع مجاز بوده است و این قانون بعدا به تصویب رسیده است، بنابر این در این کار نیز اثری از بی قانونی به چشم نمی خورد.

حال سوال اینجاست: آقای رئیس جمهور که بدون داشتن اطلاعات موثق و بر اساس اطلاعات کاملا سطحی و بدون بررسی دقیق فردی این چنین بزرگ را مورد تهمت قرار داده اند؛ آن هم در مناظره ای که به گقته ی ریاست محترم سازمان صدا و سیما بیش از 200 میلیون نفر در سراس جهان آن را تماشا کرده اند، چگونه می خواهند جبران کنند؟

سلام به محسن عزیز

مناظره شما را با آ قای موسوی تماشا کردم و بسیار لذت بردم به حق نشان دادید که از تبار پاک ملتی هستید که در وادی گرم و تف زده خوزستان طعم تبعیض ها دورنگی ها و استثمار دوران ستم شاهی را که بر گرده کارگران وزحمتکشان آن دیار سنگینی میکرد چشیده ای، همان طعمی را که استعمار کور انگلیس در باورهای سردمداران رژیم شاه در آن دوران تاریک تزریق نموده بود و آنان به ما !!!!!!!! .

 رفتار اخلاقی شما همراه با آن متانت و شکیبائی شما مرا بیاد چهره های خسته وسیه چرده زحمتکشان مکینه کار سرزمین آغاجاری و مسجد سلیمان و نفت سفیدو هفتکل می انداخت، الحق که میتوان گفت که حالا محسن عزیز نماینده نسلی است که شیر نفت را بر آن کوردلان بست، اما با شکیبائی ومتانت تحسین آمیز، من افتخار کردم که از تبار توام ودر سرزمین تو رشد کرده ام، عزیزم ادب و رفتارهای پاک اخلاقی تنها چیزی است که پدران زحمتکش ما همیشه آن را به ما توصیه میکردند.

 و اکنون خوشحالم که محسن در کمال وفار وصلابت مجهز به آن است. اکنون این فرزند هم وادی تو غرق شوق و بالندگی است و بتو افتخار مینماید. من در متن جامعه سیر میکنم وهمواره علاقه مندم تا در کنار مردمی باشم که حماسه های 22 بهمن را رقم زدند وآنگاه دست از کار کشیدند تا پاک ومنزه باقی بمانند وسی سال را در فرازها ونشیب های این مرز وبوم طی طریق کردند تا به این نقطه رسند که آستانه آزادی است، این لحظات شیرین را به تو وتمامی ملت بزرگ ایران تبریک میگویم وامید اس که همه ما پاسدار ای ارزشها باشیم. قربان شما. بچه آغاجاری - میانکوه

قضاوت با شما!

احمدي نژاد اعلام كرد گروه كروبي جهت ارسال پيامك تبليغاتي ، پيشنهاد پرداخت بيست ميليارد تومان به مخابرات را نموده است و شركت مخابرات بعلت نداشتن سيستم ارسال گروهي پيامك ،درخواست ايشان را رد نموده است.
2 نكته در اين مورد قابل تامل است:

اول اينكه هر شخصي يا شركتي كه خواهان استفاده از سيستمهاي ارسال پيامك گروهي است ،با كمي پيگيري متوجه اين موضوع ميشود كه اين سيستم را شركت مخابرات ايران به تعدادي از شركتهاي كوچكتر به صورت انحصاري واگذار نموده است.( حال اينكه اين شركتها اين امتياز را با كدام روابط گرفته اند ،در حوصله اين صحبت نيست) چطور گروه كروبي بدون هيچگونه بررسي مستقيما به شركت مخابرات كه زير مجموعه دولت نيز است مراجعه نموده و ايچنين درخواستي را بيان نموده كه گزارش آن سريعا بر عليه ايشان استفاده شود.

مطلب دوم مبلغ اعلام شده از طرف احمدي نژاد بابت اين تبليغات است. ارسال پيامك معمولي (بصورت تكي و از طريق موبايل)هزينه اي حدود 15 تومان دارد. بصورت گروهي اين هزينه بسيار كمتر ميشود.با فرض هزينه ارسال هر پيامك گروهي معادل 10 تومان و اگر در نظر داشته باشيم حدود 50 ميليون سيم كارت در كشور فعال باشد،با بيست ميليارد تومان ميتوان 2ميليارد پيامك فرستاد(2/000/000/000). .اين عدد بسيار غير منطقي است. حتي بنده تا كنون يك پيامك تبليغاتي از ستاد كروبي دريافت نكرده ام. قضاوت با شما!

پیشنهادی به تابناک

صرفنظر از نتیجه انتخابات پیش رو آنچه در این دوره از انتخابات ظهور و بروز داشته اقدامی موذیانه برای نفی دستاوردهای گذشته ملت ایران و ترور شخصیتی خادمان انقلاب و نظام است.

آنچه درروزهای اخیر درمیان اخبار و اظهار نظر برخی افراد مطرح می شود تلاش برای زیر سوال بردن " پیروزی های ملت در دفاع مقدس" وایجاد شبه در غلبه افتخارآمیز جبهه حق علیه باطل است. لذا پیشنهاد من به دست اندرکاران سایت پرمخاطب تابناک این است که در فرصت باقیمانده تا مناظره دوشنبه شب(مناظره دکتر رضایی و دکتر احمدی نژاد)گزارشی از روند مدیریت دفاع مقدس و تشریح شرایط حاکم بر مقاطع گوناگون جنگ تحمیلی مثل علت ادامه نبرد بعداز فتح خرمشهر یادلایل پذیرش قطعنامه ازسوی حضرت امام و دستاوردهای مدیران و فرماندهان دفاع مقدس جهت تنویر اقکارعمومی پیشاپیش نقش موثری ایفا نمایند.

باز هم تبلیغ دولتی

متاسفانه وزارت دارایی چندی است که با ارسال پیامکهایی تحت عنوان شبکه اخبار اقتصاد و دارایی - شادا- اقدام به تبلیغ دولت و عملکرد آنان میکند.

آیا این تبلیغ برای آقای احمدی نژاد از هزینه بیت المال نمی باشد؟ به قول آقای دکتر احمدی نژاد آقای کروبی 20 میلیارد به مخابرات می داد ایشان که مجانی دارند بهره مند می گردند. ضمنا از شماره 983000555 این پیامکها ارسال می گردند.

پشت پرده يك مناظره داغ انتخاباتي

قبل از عنوان هر نكته اي بهتره موضع خودمو نسبت به چهار كانديدا مشخص كنم ، بنده طرفدار هيچ يك از چهار كانديدا نيستم و كاملا از بيرون نقد ميكنم هرچند انتقاد من بيشتر درمورد يك نفر هست و اون آقاي احمدي نژاده و قصد دارم پشت پرده افشاگريهاي ايشون رو بازگو كنم.

ديشب شاهد مناظره اي بوديم كه معمولا در هيچ كشور پيشرفته اي رخ نميده ، در كشورهاي پيشرفته كانديداهاي رياست جمهوري قبل از مناظره همديگرو تخريب ميكنن ولي در هنگام مناظره ، گذشته رو رها ميكنن و فقط درباره برنامه ها و سياستهاي آينده بحث و جدل ميكنن ، در صورتي كه ديشب آقايان با كوهي از پرونده هاي فساد رقبا و طرفداران رقبا اومده بودن و هيچ حرفي از برنامه ها و اهداف آينده به ميان نيومد ، البته اين رفتار از طرف آقاي احمدي نژاد بسيار پررنگ تر بود تا آقاي موسوي شايد براي مردم ايران هم اينگونه مناظره جالب تر باشه، طبيعتا براي مردم احساساتي ايران ، پته روي آب ريختن خيلي جذاب تره تا مباحثه علمي بگذريم. بدون مقدمه چيني بيشتر، سوالات ذهني خودمو مطرح ميكنم.

از يك طرف، آقاي موسوي، آقاي احمدي نژادو متهم به نقض قانون كرد و آقاي احمدي نژاد با لبخند گفت: اگه شما نگران نقض قانون از طرف من بوديد، دو خط نامه به ديوان عدالت اداري مي نوشتيد و از بنده شكايت مي كرديد. از طرفي آقاي احمدي نژاد، خاندان رفسنجاني و ناطق و خاتمي و خيليهاي ديگرو متهم به فساد مالي كرد و مدعي بود كه مدارك مستدلي هم داره.

سوالي كه براي بنده پيش اومده اينه كه چرا آقاي احمدي نژاد از آقاي موسوي توقع شكايت از رئيس جمهور كشورو داره ، آنهم به خاطر نقض قانون ولي خودش با داشتن مدارك زياد ، با داشتن قدرت رياست جمهوري و داشتن پشتوانه اي چون رهبري و راي مردم ، وبا داشتن جگر شير ، هيچگاه از هيچ يك از مفسدان شكايتي نكرد ؟؟؟ هيچ برخوردي با مفسداني كه نام برد نكرد !!! حتي از كوچكترين آنها ؟!؟!؟ چهارساله كه آقاي احمدي نژاد ميگه اسامي مفسدان رو فاش ميكنم ولي اينكارو نكرد و اسامي اونهارو نگه داشت براي برنامه زنده تلويزيوني آنهم در آستانه انتخابات !!!! آيا واقعا آقاي احمدي نژاد نگران مفسدان اقتصادي بودن يا از اين مفسدان براي تبليغات خودش استفاده كرد ؟؟؟؟

اگه در پاسخ به اين سوال كسي جوابهاي چون ، كله گنده بودن مفسدان ، قدرتمند بودن مفسدان و از اين قبيل جوابهارو پيدا كرده ، بايد بگم ، مگه امروز چه اتفاقي افتاده كه ديگه كله گنده نيستن ؟؟؟ امروز كه متحد شدن ، آقاي احمدي نژاد با هوش سرشاري كه داره ميتونست به ترتيب و دونه دونه ، از كوچيك به بزرگ با مفسدان اقتصادي برخورد كنه ، آيا مردم پشت ايشون نبودن ، آيا رهبري پشت ايشون نبود ، آيا كل هيكل ايشون جگر شير نيست ؟؟؟ حداقل به گفته خودش عمل ميكرد و نام اونهارو فاش ميكرد.

طبيعتا مبارزه با مفسدان در زمان رياست جمهوري بسيار عاقلانه تره تا زماني كه دوره رياست جمهوري تمام شده و هنوز نتيجه انتخابات بعدي مشخص نيست ، هر فرد عاقلي حداقل يك درصد احتمال شكست آقاي احمدي نژادو ميده ، آيا خود ايشون اين احتمالو نميده ؟؟؟

چيزي كه براي هر فرد بي طرفي مشخصه اينه كه آقاي احمدي نژاد ، چهارسال تمام ، با شعار افشاي نام مفسدان اقتصادي زمينه چيني كرد تا امروز در برنامه زنده تلويزيوني ، تقريبا تمام مسئولين گذشته نظام رو به فساد متهم كنه تا برنده قطعي اين انتخابات باشه ، چهارساله آقاي احمدي نژاد از مفسدان اقتصادي و فاش كردن نام اونها صحبت ميكنه و هيچ نامي رو تا روز مناظره فاش نكرده بود !!!!! چطور شد كه آقاي احمدي نژاد امروز به فكر فاش كردن نام مفسدان افتاد ؟؟؟؟
سوال : آيا راه حل مبارزه با فساد (هر نوع فسادي) اينطوريه ؟؟؟ يعني بدون محاكمه دادگاه شرعي ، بدون حضور متهم ، در حضور تمام ملت ايران ، فقط يك نفر ، هم شاكي باشه ، هم قاضي باشه ، هم دادستان ؟!؟!؟

در اين دادگاه آقاي احمدي نژاد هيچ مدركي در اثبات ادعاي خودش ارائه نكرد ، فقط كاغذهايي رو نشون داد و گفت اينها مدركه !!!! من نميگم اين آقايان فاسد نيستن ، خيلي وقته كه من ميگم در بدنه نظام مقدس و الهي جمهوري اسلامي ، فساد بيداد ميكنه ، ولي قصد من از طرح اين سوال اينه كه بگم آقاي احمدي نژاد با مافياي قدرت و ثروت مبارزه نكرد ، فقط از اين مافيا به شكل بسيار هوشمندانه اي استفاده كرد و چهارسال تمام اين نقشه مدبرانه رو پيش برد تا امروز به نفع شخص خودش از اين ماجرا استفاده كنه.

شعار فاش كردن نام مفسدان اقتصادي مربوط به سه ماه يا يكسال اخير نيست ، چهارسال پيش ، زمان انتخابات ، يكي از مهمترين شعارهاي آقاي احمدي نژاد همين بود كه نام مفسدان اقتصادي رو فاش ميكنه ، چهار سال قدرت اول اجرايي كشور بود ، آيا چهارسال وقت كافي براي مبارزه با فساد نيست ؟؟؟؟ يا حداقل فرصت مناسبي براي فاش كردن نام مفسدان نيست ؟؟؟؟

اكثر مردم ايران ، رفسنجاني و خاندانشو ميشناسن ، چرا آقاي موسوي بايد پاسخگوي فساد رفسنجاني باشه ؟؟؟ مگه آقاي موسوي چه مسئوليتي تو اين مملكت داشت ؟؟؟ آقاي موسوي بيست سال از سياست دور بود و هيچ پستي نداشت ، اين آقاي احمدي نژاده كه بايد پاسخگو باشه كه درمقابل اين مفسدان و غارتگران چه كرده ؟؟؟ مگه با شعار ريشه كن كردن فساد ، چهارسال حكومت رو به دست نگرفت ؟؟؟ مگه شعار نميداد دست مافياي قدرت و ثروت رو از بيت المال كوتاه ميكنه و همه مفسدان رو به مردم معرفي ميكنه ؟!؟!؟ خوب آيا به شعارش عمل كرد ؟؟؟ ادعاي خود احمدي نژاد اينه كه اين مافيا قوي تر شده !!! حالا عوض اينكه آقاي موسوي بپرسه : آقاي معجزه هزاره سوم ، چرا به شعارهاي خودتون عمل نكرديد ، اين آقاي احمدي نژاده كه دست پيشو گرفته تا پس نيفته.

اينكه رفسنجاني و ديگران از موسوي حمايت كردند ، دليلي بر زير سوال رفتن موسوي موسوي در قبال جنايات اونها نميشه
با فرض اينكه آقايان نام برده شده به عنوان مفسد اقتصادي ، شقي ترين انسانها هستن و مدارك آقاي احمدي نژاد كاملا درست و واضحه ، باز هم اينگونه آبروريزي و متهم كردن ، قبل از اثبات جرم در دادگاه شرعي ، هيچ انطباقي با دين اسلام نداره !!! اون دو مرجعي كه از آقاي احمدي نژاد حمايت كردن ، بايد توضيح بدن كه تو كجاي اسلام اومده كه مسلمان در غياب متهم ، بدون ارائه مدرك ، بدون تشكيل دادگاه ، تمام خاندان فردي رو به بدترين اتهامات متهم كنه و قبل از تشكيل دادگاه شرعي آبروي افرادي رو تو كل جامعه ببره ؟؟؟ آيا داستان حضور حضرت علي در دادگاه در مقابل مرد يهودي آنهم در زمان حكومت حضرت علي افسانه هستش ؟؟؟ آيا اين دو مرجع اين داستان رو نشنيدن ؟؟؟

در ضمن مثل روز روشنه كه هيچ يك از اين اتهامات در هيچ دادگاهي ثابت نخواهد شد ، نه به دليل اينكه اين اتهامات غلطه ، اتفاقا كاملا هم درسته ، دلايل ديگه اي وجود داره كه خواهم گفت ، ولي اگه كسي به اين ادعاي من (كه اين اتهامات در هيچ دادگاهي مطرح نميشه) شكي داره به سخنراني امروز رهبر فرزانه در بهشت زهرا دقت كنه كه بازهم همه مردم و كانديداها رو به اتحاد و همبستگي و عدم تفرقه امر كرد.

آقاي احمدي نژاد با متهم كردن تمام مسئولين نظام به فساد ، تمام دولتهاي گذشته رو زير سوال برد ، بارها از كلمه 24 سال گذشته استفاده كرد ، حتي بازهم صحبتهاي شبكه 6 خودشو تكرار كرد و گفت 24 ساله كه حكومت دست يه گروه مفسده.

سوال ، وظيفه رهبر در قبال رفتار منتصبين خودش چيه ؟؟؟ آيا رهبري هيچ مسئوليتي درقبال فرد دزد و مفسدي چون رفسنجاني نداره ؟؟؟ چه كسي آقاي رفسنجاني رو به سمت رياست مجمع تشخيص مصلحت نظام انتخاب كرد و ميكند و خواهد كرد ؟؟؟ آقاي رفسنجاني به حكم چه كسي نماز جمعه رو ميخونه و ملت فهيم ايران پشت سرش نماز ميخونن ؟؟؟
آيا كسي جملات حكيمانه رهبر فرزانه رو درمورد آقاي رفسنجاني نشنيده ؟؟؟

آيا بعد از گذشت 24 سال غارت و چپاول توسط خاندان رفسنجاني ، هنوز رهبر فرزانه به اين نكته پي نبرده ؟؟؟ يا رهبر اختيارات آقاي احمدي نژادو نداره ؟؟؟ يا جگر آقاي احمدي نژادو ندارن ؟؟؟ يا اصلا هيچ وظيفه اي نداره ؟؟؟ بعضيها ميگن ، رفسنجاني قدرتمنده و رهبر بخاطر جلوگيري از تنش ، فسادهاي ايشون رو فاش نميكنه ، خوب قبول فاش نكنه ، پس چرا سمتها و پستهاي آنچناني به ايشون ميده ، بنا به حكم رهبر ، مردم در نماز جمعه پشت سر يك هيولاي بي شاخ و دُم نماز ميخونن !؟!؟ به اين سكوت نميگن ، به اين چيز ديگه اي ميگن كه اسمشو نگم بهتره.

آيا رهبر پشت سر احمدي نژاد مخفي شده ؟؟؟؟؟ يعني اگه احمدي نژاد نبود ، هنوز رفسنجاني نور ديدگان ملت و رهبر بود و مقام عظماي ولايت همچنان پست و مقام به رفسنجاني اعطا ميكرد ؟؟؟؟ يادمون نره چهارسال پيش آقاي رفسنجاني در دور اول نفر اول شد و در دور دوم با اختلاف نسبتا كمي از احمدي نژاد شكست خورد ، پس اگه احمدي نژاد نبود الان رفسنجاني رئيس جمهور ما بود.

فرض كنيم ، خداي نكرده خداي نكرده ، آقاي احمدي نژاد 5 سال پيش تو يه سانحه فوت ميكرد و رئيس جمهور نمي شد ، طبيعتا رفسنجاني يا يكي از همين گروه مفسد 24 ساله رئيس جمهور كشور ميشد !!! آيا بازهم مثل 24 سال گذشته رهبر فرزانه در مقابل اينهمه دزدي و غارت سكوت ميكرد و همچنان سخنراني پرشور و غرورآفرين ميكرد و مردم و مسئولين رو به اتحاد دعوت ميكرد و از فساد مسئولين آمريكايي و انگليسي صحبت ميكرد ، دقيقا مثل 24 سال قبل از رخ دادن معجزه هزاره سوم !!!!! قطعا معني معجزه هزاره سوم هم همينه ، عجب نام با مسمايي.

سوال : آقاي ناطق نوري كه آقاي احمدي نژاد به عنوان مفسد و پدر مفسد نام برد چه كسيه ؟؟؟؟ آيا رئيس كل دفتر بازرسي مقام معظم رهبري نيست ؟؟؟؟؟؟؟ رئيس كل دفتر بازرسي يعني چشم و گوش رهبر !؟!؟!؟!؟ چه كسي بي سروصدا آقاي ناطق نوري رو به عضويت مجمع تشخيص مصلحت نظام درآورد ؟؟؟؟ آيا رهبر ايشونو انتخاب نكرد ؟؟؟؟ آقاي احمدي نژاد چه كسي رو زير سوال برد ؟؟؟

آيا ادعاي احمدي نژاد بُعد وسيع تري داره و اين 24 سال ، همه همكاسه بودند و رهبر هم با رفسنجاني و ناطق و خاندان اين دو شخصيت سياسي همكاسه بوده ؟؟؟؟؟

كسي جوابي براي اينهمه سوال نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا آيا اين سوالها براي كسي پيش اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر فرد عاقلي ميفهمه كه احمدي نژاد بيش از اينكه آبروي رفسنجاني و صفايي فراهاني و ناطق نوري رو ببره ، آبروي رهبر اين كشورو برده ، و اين شبهه رو تو اذهان انداخته كه رهبر چه نقشي داره و با كيه ؟؟؟؟؟؟؟؟ تعريف سكوت چيه ؟؟؟؟ آيا سكوت يعني اعطاي پست و مقام ؟؟؟؟ اصلا چرا سكوت ؟؟؟

آيا مردم در دفاع از رهبر يكپارچه تر هستن يا در دفاع از احمدي نژاد ؟؟؟؟ رهبر وظيفه داره از انتصاب مفسد خودداري كنه !!! در قانون اساسي تصريح شده كه رهبر مسئوليت داره نسبت به منتصبين و منتخبين خودش پاسخگو باشه ؟!؟!؟
فدايي هاي رهبر رو در نظر بياريد و به اين سوال جواب بديد : اگه رهبر ، آقاي رفسنجاني رو به خاطر دزديهاش به عنوان امام جمعه تهران انتخاب نكنه ، تفرقه مي افته و آشوب كشورو فرا ميگره ، ولي اگه احمدي نژاد تو اين شرايط ، به اين شكل زشت و به دور از هرنوع قانون و مدركي ، كل حكومت 24 ساله رو به فساد متهم كنه ، هيچ اتفاقي نمي افته ؟!؟!؟
جالبه ، بعضيها سكوت رهبر رو به سكوت حضرت علي تشبيه ميكنن !!!! اي مردم فهيم و دانا ، حضرت علي چه زماني حكومت رو در دست داشت و به امثال عمر و عثمان پست و مقام داد و از اونها حمايت كرد ؟؟؟

 حضرت علي هنگامي كه مردم بهش پشت كردن و قدرت حكومتي نداشت و فقط 10 نفر طرفدار ايشون بودن ، سكوت كرد ، تازه سكوت هم نكرد ، بارها و بارها حقيقتو به مردم احمق اون دوران گفت و افشاگري كرد ، حتي همسر خودشو تو اين راه از دست داد.

آقاي خامنه اي با در دست داشتن قدرت رهبري و حمايت اكثريت مطلق جامعه ، به رفسنجاني و ناطق نوري كليدي ترين پستهاي مملكي رو داده و خواهد داد و تعريفها و تمجيدهاي آنچناني كرده. مگه ايشون بعد از پايان دوره رفسنجاني پاي صندوق راي نگفت : هيچ كسي براي من آقاي هاشمي نميشه ؟!؟!؟!؟!؟ آيا اين حرف بعد ازپايان دوره رياست جمهوري رفسنجاني زده نشد.

چيزي كه من ميبينم سكوت نيست ، رفتار متناقضه بالاخره ادعاي احمدي نژاد درسته يا اطرافيان و نزديكان حضرت آقا كارشون درسته ؟؟؟؟؟ راز موفقيت در دروغگويي فقط و فقط يك اصل مهم و اساسي هست ، مهم نيست دروغ شما چقدر بزرگ و عجيب باشه ، فقط مهم اينه كه قبل از هركسي خودتون دروغ بزرگ خودتونو باور كنيد ، بقيه قضيه خود به خود حل ميشه.

آقاي احمدي نژاد بخوبي از اين اصل اساسي استفاده كرد ، آقاي احمدي نژاد طوري دروغهاي خودشو باور كرده كه هيچ كس به اين دروغها شك هم نميكنه ، من به صحبتها و دروغهاي چهارساله كاري ندارم ، فقط چندتا از دروغهاي همين مناظره را بيان ميكنم ، قضاوت با خود شماست. آقاي احمدي نژاد صراحتا گفت : در دوران من هيچ روزنامه اي تعطيل نشد و من در مقابل نقدها سكوت كردم و من تحمل نقد را دارم.

قطعا روزنامه شرق ، هفته نامه شهروند ، سايت بازتاب و سايت الف رو امريكاي جنايتكار تعطيل كرد. وقتي آقاي موسوي از مدرك جعلي آقاي كردان صحبت كرد ، آقاي احمدي نژاد از اين اتهام به نفع خودش استفاده كرد و گفت : زمان آقاي رفسنجاني موجي از مديران طراز اول اقدام به گرفتن اينگونه مدارك جعلي از دانشگاه آزاد كردند. دانشگاه آزاد كه منتسب به رفسنجانيه و زمان گرفتن اين مدارك هم به زمان رفسنجاني برگشت.

ايشون صراحتا گفتن كه آقاي كردان هم از اين دست مديران بودند و از دانشگاه آزاد مدرك جعلي گرفتند !!!!!! مگه چند وقت از ماجراي كردان و مدرك دانشگاه آكسفورد و تاريخ اين مدرك ميگذره ؟؟؟؟ آيا نام دوم دانشگاه آزاد ، آكسفورد هست ؟؟؟؟
آقاي موسوي گفت : شما مدارك تحصيلي را كاغذ پاره خونديد و مدرك تحصيلي رو بي اهميت كرديد و از كردان دفاع كرديد ، در جواب آقاي احمدي نژاد گفت : من اينجور مدارك جعلي رو كاغذ پاره خوندم !!!!!!

يعني مدارك معتبر رو كاغذ پاره ندونستم !!!!! اولا هنوز صحبتهاي احمدي نژاد در آرشيو خبرگزاري دولت خودش وجود داره ، ثانيا ، اگه اينجور مدارك رو كاغذ پاره ميدونستيد كه از كردان دفاع نمي كرديد و از اينهمه دكتر واقعي كه مدارك معتبر دارن استفاده ميكرديد ؟!؟!؟

آقاي احمدي نژاد همسر آقاي موسوي رو متهم به درس خوندن در رشته دكتري ، همزمان با كار و بصورت غير قانوني كردند
سوال : آقاي بذرباش ، سوگلي آقاي احمدي نژاد ، مديرعامل سايپا و در حال حاضر مديرعامل پارس خودرو ، مشاورجوان و جوان اول حكومت احمدي نژاد ، مدير مسئول روزنامه وطن امروز و رئيس ستاد رايحه خوش خدمت ، در حال حاضر ، همزمان با مديريت چندين شغل آيا مشغول به تحصيل در مقطع دكتري در رشته مديريت بازرگاني در دانشگاه علامه طباطبائي نيست ؟؟؟؟؟ آنهم بدون شركت در كنكور و بصورت بورسيه اي و به دستور مستقيم و رسمي وزير علوم !!!!! آيا قانون شاغل نبودن دانشجوي دكتري فقط درمورد همسر آقاي موسوي صدق ميكنه و اين قانون مربوط به نزديكان آقاي احمدي نژاد نيست ؟؟؟‌

درضمن ، مهرداد بذرپاش ، به دليل فرزند شهيد بودن با بورسيه وارد دانشگاه شد و در رشته صنايع ، بعد از چندين دوره مشروط شدن و بعد از شش سال و نيم تحصيل با معدل كمتر از 13 موفق به شكستن شاخ غول شد ، سال قبل هم از طرف دولت مهرورز به عنوان مدير نمونه انتخاب شد ؟!؟!؟

اونوقت آقاي احمدي نژاد از جاي گرم و نرم خودش ، سينه سپر ميكنه و ميگه : آمريكا رفتار دوگانه داره
آقاي احمدي نژاد قبل از اينكه پرونده زن رقيب خودشو در بياره يا قبل از اينكه براش پرونده سازي كنه ، بايد پرونده مديران خودشو بررسي كنه تا ببينه چطور عمل ميكنن !!!! ماهها روزنامه ها و جرايد درمورد كارهاي غير قانوني جوان اول حكومت احمدي نژاد سروصدا كردن و اعتراض كردن ، حتي در اين باره با خود آقاي احمدي نژاد مصاحبه شد ولي هنوز آقاي بذرپاش مشغول به تحصيل در رشته دكتري هست

با شناختي كه از مردم ايران دارم ، مطمئنم آقاي احمدي نژاد رئيس جمهور آينده كشوره. اين نامه رو براي ستادهاي تبليغاتي آقاي احمدي نژاد و رايحه خوش خدمت مي فرستم ، اميدوارم توسط اين عزيزا ، نامه من به دست رئيس جمهوريا مشاوران جوانش برسه. چند جمله هم به خود آقاي احمدي نژاد ميگم كه اميدوارم مثل نامه اون پيره زنه كه عكسش همه جا تو دروريواره ، نامه من هم به دست رئيس جمهور مردمي برسه.

بله ، آقاي احمدي نژاد ، با هوش فوق العاده و استعداد فراوواني كه در عوام فريبي داريد ، پيشرفت زيادي كرديد
از مفسدان اقتصادي بخوبي و به موقع براي منافع خودتون استفاده كرديد و نردبان بلند سياست رو به سرعت بالا و بالاتر رفتيد ، ولي:

نردبان این جهان ما و منی است

عاقبت این نردبان افتادنی است

لاجرم هركس كه بالاتر نشست

استخوانش سخت تر خواهد شكست

آقاي احمدي نژاد ، منتظر روزي باشيد كه معجزه هزاره چهارم ، جلوي همه ملت ايران ، پرونده شما و نزديكان شمارو با بي ادبي تمام افشا كنه.

جناب آقای دکتر رضائی

با عرض سلام و خسته نباشید. اینجانب یکی از شهروندان این کشور می باشم که فکر می کنم شما بهترین گزینه برای ریاست جمهوری می باشید.دلیل آن این است که شما علاوه بر برنامه دارای استراتژی بلند مدت در اداره کشور هستید ,لذا بر خود فرض دارم که چند مورد را در مناظره تلویزیونی با آقای دکتر احمدی نپاد به عرض شما برسانم.

1-در پاسخ به سوال اینکه تمام شما 3 کاندیدا با من مخالفید:
جواب: علت باید در آقای دکتر احمدی نزاد باشد که هر 3 کاندیدا با سلائق مختلف با ایشتن مخالفند.

2-در حوزه غیر اجرائی با ایشان وارد نشوید.

3-تعدادی آمار و ارقام تهیه کنید و همراه داشته باشید که به آنها استناد کنید.

4-بصورت طبیعی هرچه اطلاعات و دانش یک جامعه کم باشد به همان میزان آن جامعه تندروتر است.

مثلا در دوران باسنان برا ی یک بی احترامی کوچک لشگرکشی های بزرگ بوجود می آمد که ناشی از جهل آنان بود.
همین امروز تروریست غیر دولتی در کجای دنیا رشد می کند حتما در عقب افتاده ترین جای دنیا لذا آقای دکتر احمدی نزاد با تند روی در سطح بین المللی در بین کوته بینان داخل و خارج عزت دارد و ایشان را محق در اینگونه رفتارها قلمداد می کنند.

لذا در بحث سیاستهای خارجی ایشان از نفی سیاستهای خارجی ایشان وارد نشوید بلکه اگر بحث شد بگوئید که همه عالی همه شخصیتهای نظام و مردم بزرگوار بدنبال عزت و کرامت در سیاست خارجی هستند و ما هستیم و بدون کوچکترین نفی ایشان از نوع سیاست خارجی دوران صدر اسلام که بر پایه عزت و تعادل و دوستی با همسایگان است سخن بمیان آورید و یاد آور شوید که پیامبر بزرگ اسلام با هیچ ملتی و هیچ کشوری و قومی روابط تیره ای نداشت و همیشه سعی در حفظ روابط حسنه را داشتند و نیز بخوبی با جهان تعامل داشتند تا جائیکه به یاران خود می فرمودند برای درامان ماندن به حبشه بروید که یک کشور مسیحی در آن زمان بود.

در خصوص تعرض به حریم شخصی افراد شما یه صراحت بگویید که شان انسان ها همیشه باید حفظ شود و فقط مرجع ذی صلاح می تواند قضاوت کند دیگران باید اطلاعات و یا شکایات خود را به قوه قضائیه بدهند و رئیس جمهور هیچگونه حقی در مقوله قضاوت ندارد.

لذا سرفصل های مهم شما به شرح زیر می باشد:
1-وزارت خارجه که عرض کردم
2-وزارت کشور(تدبیر داخلی)
3-حوزه شخصی افراد
4-آمار از نسبت ÷ول تحمیل شده به کار انجام شده باید ملاک باشد نه نسبت آمار دوره ایشان به سایر دوره ها که این روش بسیار غلط است.
5-در حوزه تولید:
الف) خودرو
ب) کشاورزی
ج) معدن
د) صنایع کوچک و متوسط دیگر

شما باید بتوانید حتی یک خط هم که شده راجع به خودرو بگوئید و توسعه تولید خودرو با دعوت از خودروسازان بزرک برای تولید در ایران و جلوگیری از واردات بی رویه ما باید خودروسازان را واحد کنیم تا رقابت سالم شود.

چند نکته برای آمادگی هر چه بیشتر اقای دکتر رضایی

ذکر چند نکته برای آمادگی هر چه بیشتر اقای دکتر رضایی خالی از لطف نیست. استدعا دارم به ایشان اطلاع رسانی نمایید. چرا که به عنوان یک مخاطب می دانم احساس مخاطبین از این مناظره ها چیست.

1- قطعا فضای مناظره را به حوزه اقتصاد و نقد امارهای اقای احمدی نژاد بکشانند. اگر قرعه اول به نام رقیب افتاد و ایشان خواستند مباحث را به حوزه دلخواه خود ببرند آقای رضایی آنها را کم اهمیت جلوه داده و مطالب خویش را ارائه نماید. دقیقا مانند کاری که رقیب با آقای کروبی کرد.

2- قطعا رقیب در محاسبه تورم سبد کالاهای لازم جهت این برآورد را آن گونه که خود پسندیده اند انتخاب نموده اند. شما با ارائه آمارهای ملموس از وضعیت ملاهای اساسی و افزایش قیمت آنها در 4 سال گذشته صحبت کنید. مردم این گونه موارد را بهتر می فهمند.

3- با مراجعه به سایت amar.sci.org.ir در فهرست نشریات ، سالنامه آماری کشور در دو سال 83 و 84 و مشاهده تعاریف و مفاهیم بیکاری و اشتغال تحت لینک نیروی انسانی در این دو سال پی می برید که در این دولت تعریف بیکاری کاملا تغییر کرده است. به صورت زیر:

در سال 83 یعنی قبل از این دولت: شاغل کسی است که شغل مستمر نداشته ولي در هفت روز گذشته حداقل دو روز كار كرده‌اند.
در سال 84یعنی در این دولت : تمام افراد 10 ساله و بيش‌تر كه در طول هفته مرجع، طبق تعريف كار، حداقل يك ساعت كار كرده و يا بنا به دلايلي به‌طور موقت كار را ترك كرده باشند، شاغل محسوب مي‌شوند.
مشاهده می نمایید با تغییر تاکتیکی تعریف شاغل بسیاری از جمعیت بیکار به شاغل تبدیل می شوند. که البته واضح است که کسی که یک ساعت در هفته کار می کند نمی تواند شاغل محسوب گردد.

شما با استناد به همین نکته و قنون مشت نمونه خروار است اعلام کنید از کجا معلوم کلیه آمارها جعلی نباشد.

3- ذکر اینکه رشد ناخالص ملی 6 یا 7 درصد است کافی نیست. بلکه باید سؤال نمود در کنار این رشد چقدر فرصت سوزی شده است. به طور ملموس می توان این گونه استدلال نمود که به ازای هر میلیارد دلار برداشت از صندوق چقدر به رشد ناخالص اضافه شده است. و این را مقایسه کنید با دوره هایی که آقای احمدی نژاد آنها را بد می داند. آنگاه گریزی به سیاستهای اقتصادی خود زده و بیان کنید که شما با چه برنامه هایی حداکثر رشد ناخالص را با ازای هر میلیارد دلار درآمد و یا برداشت از صندوق ایجاد خواهید نمود.

4- در نهایت یک گریزی هم به آمارهای جهانی و وضعیت ما در منطقه و در جهان بزنید. تا مردم آکاه باشند که جنبعالی دید فراگیرتری به اقتصاد دارید.

5- کلیه آمارها و نمودارها با استفاده از lap top و پروژکتور نمایش دهید. این موضوع تأثیر بیشتری روی بیننده و به ویژه نخبگان دارد.

6- به خاطر داشته باشید این یک فرصت طلایی برای شماست. باور کنید.
در پایان جسارت بنده را ببخشید.
مؤید باشید در پناه حق. باشد تا یک بار برای همیشه بساط دروغ برچیده شود آن هم با دست شما مرد غیور که قبلا یک بار دست دشمنان را از این خاک کوتاه کرده اید.

آقای رضایی فقط می خواستم راجع به ...

آقای رضایی من یک شهروند جزیره قشم هستم فقط می خواستم راجع به سوال آقای احمدی نژاد از آقای کروبی راجع به چالش کشیدن همسرش در روزنامه اعتمتد ملی و نتیجه گیری محمود مبنی بر اینکه شما از روزنامه تون اطلاعی ندارید چه جوری مملکت به این بزرگی را می خواین اداره کنید باید بعرض برسانم تقریبا 20 سال می باشد که منطقه آزاد قشم بوجود آمده ولی در این چند سال احمدی نژاد رکود کلی در اینجا داشتیم و از بدو وجود منطقه آزاد تمام ساخت و سازه بر اساس آیین نامه منطقه آزاد بدست منطقه آزاد می باشد که شهرداری تا حالا فقط برای جمع آوری زباله بوده که بودجه خود را از منطقه آزاد تامین می کند ولی اتفاقی که افتاده الان تقریبا 3 ما می باشد که شهرداری با بیلبوردهایی که در سطح شهر زده و اعلام نمود ه شهرداری جواز ساخت و کسب و نوسازی با نصف قیمت عوارض صادر می نماید و مردم هم استقبال کردند و تا حالا که جواز دو امضا بوسیله شهرداری و بهسازی منطقه بوده الان هرکدام به تنهایی جواز صادر می نماید که باعث سردرگمی مردم و مراجع ازقبیل اداره ثبت و برق و اداره آب و بانکها می باشد سوالم از آقای احمدی نژاد اینست که چرا اقدامی نکرد واگه هم تا حال نشنیده که واویلا .من فکر نم کنم هیچ کشور جهان حتی آن جزایر آفریقایی که ایشان کشف نموده این وضعیت وجود نداره و اگه هم بشنوند معلوم نیست چه فکری می کنند بیچاره مردم قشم و کشوری که مدیر ایشان باشد .اگه مدارک هم میخواهید من میتوانم برای شما ارسال نمایم.

برادر گرامی جناب آقای دکتر رضایی

با سلام با اعلام افتخار به حضور جنابعالی در انتخابات این دوره و با امید به ماندن شما تا پایان راه لازم است به اطلاع برساند.:

1- که با توجه به انجام مناظره های کنونی بنظر میرسد حضور بسیار فعال و پر انرژی جنابعالی بسیار سرنوشت ساز بوده و لازمه این حضور داشتن اطلاعات به روز به همراه آمار جمع آوری شده و پر محتوا به همراه اطلاعات تکمیلی که رغیب دروغ پرداز شما آقای احمدی نژاد را خنثی نماید ضروری میباشد.لذا در این ارتباط چنانچه هرگونه کمکی از دست این حقیر برآید در خدمت میباشم .

2- موضع گیری بسیار خصمانه این فرد در مناظرهای قبلی نسبت به روحانیت محترم که انقلاب را رهبری و هدایت نموده اند بسیار بیشرمانه بوده و لذا در مرکز بحث قراردادن این موضوع کمک شایانی خواهد نمود.

3- تواضع همیشگی و عزت نفس جنابعالی در پاسخگویی کماکان راهگشا خواهد بود.

4- چنانچه تکیه آقای احمدی نژاد مجدد بر ارقام و اعداد ی باشد که نه لزوما توسط ارگان یا سازمانهای رسمی کشور صحت و ثقم آن تایید نشده است با وجود دروغ های همیشگی ایشان بایستی تلاش در روشن شدن اذهان با رد ادعاهای واهی اش نمود.

5- اعداد و ارقام ارائه شده با وجود تغییر مکرر مدیران سازمانهایی همچون بانک مرکزی و منحل شدن سازمان برنامه و شورای پول و اعتبار همچنین تغییر چند باره وزیر اقتصاد و دارایی شبه عدد سازی و اجبار این سازمانها به ارائه ارقام جعلی را به ذهن متبادر میسازد.

6-در مناظره با آقای کروبی ایشان به سواد عربی وی اشکال گرفتند در حالیکه فراموش کردند که اگر اجلاس مربوط به کشورهای عرب میبود حضور رییس جمهوری ایران چه ضرورتی میداشت. با امید به پیروزی شما. بهرام مظاهری

چند پیشنهاد به آقای رضایی

با توجه به مشاوران و تاکتیک های ضعیف آقای موسوی و کروبی در مناظره با احمدی نژاد و عدم ایجاد چالش جدی برای وی، چند پیشنهاد در مورد مناظره دکتر رضایی با احمدی نژاد دارم:

1. به علت بیان و تشریح خوب برنامه ها توسط دکتر رضایی و همچنین افشاگریهای غیراخلاقی احمدی نژاد ، تعداد افراد حامی آقای رضایی در بین اصولگراها و عموم مردم بیشتر شده است.

2. قبل از مناظره چند شبیه سازی برگزار گردد و آقای رضایی ضمن بیان برنامه های خود که برای عموم مردم قابل فهم و جذاب باشد برنامه های آقای احمدی نژاد را نقد کند و برای سئوالهای احتمالی آماده باشد.

3. اعلام برناهه های به صورت تئوریک و نظری برای مردم عادی قابل درک نیست، برنامه های مشخص ارائه شود.

4. در خصوص پناهنده شدن فرزندش به آمریکا و دیگر نقاط نقاط ضعف خود آمادگی پاسخگویی داشته باشد.

5. در چالش کشیدن برنامه سیاست خارجی احمدی نژاد به قطعنامه ها و تحریم های بین المللی و هزینه های بالای آن برای نظام اشاره شود. تحریم بانکی باعث اخلال در تجارت خارجی و هزینه بالای خرید کالا و واردات شده است.

6. اگر موفقیت محدودی احمدی نژاد در عرصه اقتصاد داخلی داشته به لطف درامدهای بالای نفتی بوده که در تاریخ ایران بی سابقه بوده است. اما این درامدها به علت مدیریت نابسامان وغیرعملی از بین رفته است. ایشان کشور را با دلار درمانی و واردات بالا اداره کرده اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟