موهایم را از دست دادم تا به سطح لیگ رسیدم

ملی‌پوش اسنوکر ایران گفت: من هم اکنون در لیگ حرفه‌ای حضور دارم که شرایط آن واقعا سخت است.
کد خبر: ۵۰۸۵۱۸
| |
1979 بازدید
به گزارش  فارس، اسداللهی نائب‌رئیس فدراسیون بولینگ، بیلیارد و بولس در نشست خبری این فدراسیون اظهار داشت: مصوب کردن لباس ویژه ورزشکاران و داوران خانم از نخستین اقدامات ما بود. همچنین کلاس‌های آموزشی خوبی را ویژه بانوان برگزار کردیم که خروجی خوبی هم داشت.

وی ادامه داد: با وزارت علوم تفاهم‌نامه‌ای به امضا رساندیم تا از این پس بیلیارد به عنوان دو واحد درسی در دانشگاه ارائه شود. همچنین با تربیت‌بدنی استان تهران هم مذاکراتی داشتیم و تفاهم‌نامه‌هایی را به امضا رساندیم که قطعا می‌تواند موجب پیشرفت بولینگ، بیلیارد و بولس در بخش بانوان شود.

در ادامه این نشست حسین وفایی ملی‌پوش اسنوکر ایران که در لیگ حرفه‌ای حضور دارد، گفت: شرایط این لیگ کاملا متفاوت است و شرایط خیلی سختی دارد اما من با تمرینات خوبی که در کنار بازیکنان بزرگ این رشته داشتم توانستم به شرایط خوبی برسم و خوشبختانه نتایج خوبی هم کسب کنم.

وی عنوان کرد: حدود14 سال است که اسنوکر بازی می‌کنم و فشارهای زیادی را تحمل کردم. موهایم را از دست دادم و سختی‌های زیادی را تحمل کردم تا توانستم به این جایگاه برسم اما خوشبختانه حالا مشکل خاصی برای من وجود ندارد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟