تغییر خانه احزاب به باشگاه استدلال منطقی ندارد
عضو کمیسیون ماده 10 احزاب با اشاره به درخواست اخیر جبهه پیروان برای احیای خانه احزاب با نام باشگاه احزاب گفت: اگر ماهیت این دو گروه یکی باشد تغییر نام مهم نخواهد بود اما واقعست این است که از اساس تغییر خانه احزاب به باشگاه استدلال منطقی ندارد.
محمدحسین میر محمدی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه خانه احزاب برای تعامل احزاب شکل می گیرد، اظهار داشت: این خانه با هدف سر و سامان دادن به احزاب تشکیل می شود بنابراین ماهیت، اهداف و اساسنامه آن اهمیت دارد نه نام و عنوان.
نماینده مردم گلپایگان در مجلس نهم شورای اسلامی ادامه داد: بنابراین خانه احزاب تحت هر نامی می تواند شکل بگیرد اما مهم ماهیت آن است. پیشنهاد جبهه پیروان به عنوان عضوی از گروه احزاب قابل اعمال نیست.
وی گفت: اگر اعضای دیگر نیز چنین پیشنهادی داشته باشند، کمیسیون ماده 10 احزاب در وزارت کشور می تواند این پیشنهاد را بررسی کند. اگر تعداد قابل توجهی از اعضای بر این پیشنهاد متفق القول باشد کمیسیون موافقت خواهد در غیر این صورت تغییر نام خانه احزاب محل بحث و بررسی نخواهد بود.
میر محمدی در ادامه افزود: البته ممکن است منظور جبهه پیراون از باشگاه احزاب ساز و کاری متفاوت از خانه احزاب باشد که به عنوان تشکلی جدید باید مورد بررسی قرار گیرد.
عضو کمیسیون ماده 10 احزاب تاکید کرد: در نهایت تغییر نام یا تشکیل تشکلی جدید فاقد استدلال منطقی است. اما اگر اعضا موافق باشند تغییر نام خانه احزاب بلامانع خواهد بود.



