صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سپاهان موفق ترین مدافع قهرمانی

سپاهان موفق ترین مدافع عنوان قهرمانی در تاریخ لیگ‌برتر فوتبال بوده اند و در 2 بار از 4 قهرمانی گذشته خود توانسته اند قهرمانی را در سال بعد تکرار کنند.
کد خبر: ۵۰۷۶۹۲
| |
2141 بازدید
|
۱
به گزارش "ورزش سه"، سپاهان در ادوار گذشته چنین موقعیتی را در سال های بعد از قهرمانی خود داشته است.

ششم لیگ و قهرمان جام‌حذفی
سپاهان بعد از آنکه در لیگ دوم حرفه ای قهرمان شد به عنوان مدافع عنوان قهرمانی، لیگ سوم را شروع کرد و در پایان با 11 برد، 6 مساوی و 9 باخت در 26 بازی، 39 امتیاز به دست آورد و ششم شد.

سپاهانی ها در مسابقات جام‌حذفی به فینال رسید! استقلال را در 2 بازی رفت‌وبرگشت 5ـ2 بردند. آنها در اصفهان با حساب 3 ـ 2 و در تهران 2 ـ صفر استقلال را شکست دادند. فرهاد کاظمی، سرمربی سپاهان با تیمش، برق شیراز را در خانه حریف 5 ـ یک برد که بهترین نتیجه اش بود. برد 3 ـ صفر برابر پگاه در اصفهان دومین برد موفق سپاهان بود. اما سپاهانی ها در خانه 4 ـ 3 به پاس و 2 ـ یک به پرسپولیس باختند که ضعیف ترین نتایج آنها بود.

مردان موفق سپاهان در سال 82، محرم نویدکیا، سیدمهدی سیدصالحی، کمیل سوسکو، عبدالوهاب ابواهیل، محمود کریمی، ادموند بزیک و مرحوم رضا حسن‌زاده‌ بودند.

تکرار قهرمانی با قلعه‌نویی:
سپاهان در سال 89، با مربیگری قلعه‌نویی فصل را شروع کردند. آنها در سال88 هم با قلعه‌نویی قهرمان شده بودند. آنها با تیمی قوی تر از سال قبل در حالی که مهدی رحمتی، هادی عقیلی، جلال حسینی، محسن بنگر، خسرو حیدری، هاشم بیک‌زاده، احسان حاج‌صفی، محرم نویدکیا، عمادرضا، ابراهیم توره، فابیو جانواریو و ... را داشتند قهرمانی را تکرار کردند. آنها با 18 برد، 12 مساوی، 4 باخت و 66 امتیاز عنوان قهرمانی خود را در مسابقات لیگ تکرار کردند. بهترین برد آنها، برد 5 ـ صفر برابر استیل آذین پرستاره و 4 ـ یک برابر پرسپولیس بود. سپاهان در این سال 4 ـ 3 به استقلال باخت.

با کرانچار هم قهرمان شدند:
سپاهان در سال 90 بازیکنانی بسیار را از دست داد. بازیکنانی مثل ابراهیم توره، هادی عقیلی، احسان حاج‌صفی در این جمع مهمتر از بقیه بودند. آنها کار را با لوکا بوناچیچ شروع کرده اما در ادامه کار، سکان هدایت خود را به کرانچار سپردند. سپاهان با 19 برد، 10 مساوی و 5 باخت، 67 امتیاز گرفته و قهرمانی خود را در لیگ تکرار کرد. آنها، اولین تیمی بودند که 3 بار متوالی در لیگ قهرمان شدند.

تکرار قهرمانی:
سپاهان در سال 91، لیاقت قهرمانی داشتند. آنها کار را با کرانچار شروع کرده و با 19 برد، 7 مساوی و 8 باخت با 64 امتیاز در حالی سوم شدند که تیم اول 67 امتیاز داشت. سپاهان با 60 گل زده بهترین خط حمله و با تفاصل 27، بهترین تفاضل گل لیگ را داشتند، آنها که در لیگ قهرمان نشده بودند، در جام‌حذفی قهرمان شدند. درست مثل سال 82 که اگر قهرمانی را در لیگ تکرار نکردند در جام‌حذفی عنوان قهرمانی را به مربی گذشته تکرار کردند تا سپاهان بعد از سال قهرمانی در لیگ حداقل یک قهرمانی را تکرار کرده باشد خواه در لیگ و خواه در جام‌حذفی.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
Alex
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۸
1
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟