صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد سخنگوی نیروی مردمی عراق از موضع گیری جان کری

کد خبر: ۵۰۷۴۲۹
| |
1669 بازدید
سخنگوی نیروهای مردمی عراق از موضع گیری وزیر خاجه عراق درباره جنگ علیه داعش انتقاد کرد و از دستاوردهای درخشان نیروهای مردمی و امنیتی عراق در الانبار خبر داد. 

به گزارش «تابناک»، کریم النوری سخنگوی نیروهای مردمی عراق ضمن انتقاد از مواضع جان کری وزیر خارجه آمریکا درباره به طول انجامیدن جنگ با داعش به مدت پنج سال تاکید کرد: نبرد با تروریسم زیاد به طول نمی انجامد.

وی افزود: اظهار نظر جان کری  وزیر خارجه آمریکا نادرست است زیرا نیروهای امنیتی و مردمی موفق به آزاد سازی استان صلاح الدین در مدت تعیین شده، شده اند و هم اکنون نیز در الانبار در حال پیشروی هستند و این نشان می دهد که جنگ علیه تروریسم در عراق زیاد به طول نمی انجامد.

النوری تاکید کرد: نیروهای امنیتی و مردمی موفق به آزاد سازی بیش از 10 هزار کیلومتر از منطقه الجزیره در غرب الانبار شده اند و حدود 120 کیلومتر از سمت ناظم التقسیم در الثرثار در شمال الرمادی را آزاد کردند.رقم زدن سرنوشت عملیات آتی به ماهیت عملیات آینده بستگی دارد اما در زمان مورد نظر به پایان می رسد.

جان کری قبلا گفته بود که نبرد علیه داعش در عراق و سوریه تا پنج سال آتی ادامه می یابد.


تسنیم
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟