لایحه برنامه ششم توسعه واقعبینانه تدوین شود
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه مسائل سیاسی در انتخابات هیئت رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه تاثیری نداشت، گفت: در تدوین برنامه ششم توسعه باید به موضوع هدفمندسازی یارانه ها توجه شود.
غلامرضا تاجگردون درگفتوگو باخبرنگاراقتصادی خبرگزاری خانه ملت درخصوص انتخاب مجددش به سمت ریاست کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس گفت: انتخابات در کمیسیون برنامه و بودجه کاملا تخصصی و براساس تجربیات علمی و کاری صورت گرفت و گرایشات سیاسی در انتخاب اعضای هیئت رئیسه دخالت نداشت.
نماینده مردم گچساران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هیئت رئیسه جدید کمیسیون برنامه و بودجه برای انجام فعالیتهای کاری کمیسیون در سال پایانی مجلس نهم، برنامه کاری ارائه خواهد کرد.
این نماینده مردم درمجلس نهم افزود: موضوعاتی مانند برنامه ششم توسعه کشور، بررسی و تدوین بودجه و همچنین نظارت بر بودجه در کمیسیون برنامه و بودجه بررسی می شود.
لایحه برنامه ششم توسعه واقع بینانه تدوین شود
تاجگردون تصریح کرد:ازسوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس پیشنهاداتی دررابطه با تدوین برنامه ششم توسعه به سازمان مدیریت و برنامهریزی ارسال شده و پیشنهاد کلی این بوده برنامه ششم واقع بینانه تدوین شود.
وی با تاکید بر لزوم تدوین هدفمند برنامه ششم توسعه وعملیاتی شدن آن گفت: اگر دولت برنامه ششم توسعه را براساس سیاستهای اقتصاد مقاومتی تدوین کند،درمجلس به سهولت برنامه ششم به تصویب می رسد.
رئیس کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس یادآورشد: یکی از ضرورتهای مهم در تدوین برنامه ششم توسعه توجه به موضوع هدفمندسازی یارانهها است.



