نیویورک تایمز: پسر ملک سلمان تصمیم‌های نسنجیده می‌گیرد

یک روزنامه آمریکایی نوشت پسر پادشاه عربستان برای تسلط بر وزارت گارد ملی تلاش می‌کند در حالی که بسیاری از دیپلمات‌های غربی نیز او را فردی بی‌مهابا با تصمیم‌های نسنجیده و نابخردانه توصیف می‌کنند.
کد خبر: ۵۰۷۰۷۱
| |
2775 بازدید
یک روزنامه آمریکایی نوشت پسر پادشاه عربستان برای تسلط بر وزارت گارد ملی تلاش می‌کند در حالی که بسیاری از دیپلمات‌های غربی نیز او را فردی بی‌مهابا با تصمیم‌های نسنجیده و نابخردانه توصیف می‌کنند. 

به گزارش «تابناک»، «دیوید کرکپاتریک» در روزنامه «نیویورک‌تایمز» به بررسی جایگاه محمد بن سلمان فرزند پادشاه سعودی و وزیر دفاع و رسیدن زودهنگام او به سمت جانشین ولیعهد پرداخت و نوشت: برخی دیپلمات‌های غربی اعلام کرده‌اند از نفوذ روزافزون این شاهزاده نگران هستند و حتی یکی از آنها بن‌سلمان را فردی «بی‌مهابا» توصیف کرد که تصمیم‌های نسنجیده می‌گیرد.

به‌نوشته این روزنامه آمریکایی، یکی از دستیاران شاهزاده «متعب بن عبدالله» فرزند پادشاه سابق که از ولایت‌عهدی کنار گذاشته شد، به دیپلمات‌های غربی گفته است بن‌سلمان به‌دنبال تسلط بر ریاست گارد ملی است و احتمالاً ریاست گارد ملی هم از متعب به محمد بن سلمان داده شود.

برخی دیپلمات‌هایی که در ماه‌های اخیر با ولیعهد و جانشین ولیعهد دیدار کرده‌اند، می‌گویند محمد بن نایف در تلاش است تا محمد بن سلمان را آموزش دهد و راهنمایی کند. به‌گفته آنها، به بن‌سلمان به‌عنوان قمارباز در جنگ یمن نگاه می‌شود. او از مدت‌ها قبل برای رسیدن به قدرت برنامه‌ریزی می‌کرد.


تسنیم
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟