صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

موضوع سرباز‌ها به صورت محرمانه در حال پیگیری است

بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال در مورد ملی‌پوشان سرباز و هافبک ذوب‌‌آهن بیانیه‌ای را صادر کرد.
کد خبر: ۵۰۶۵۵۵
| |
1629 بازدید
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، در بیانیه تیم ملی آمده است:

«به منظور شفاف سازی و احترامی که برای هواداران تیم ملی و اذهان عمومی قائل هستیم از طریق بخش رسانه ای تیم ملی اعلام می شود:

1- قاسم حدادی‌فر دلایل شخصی و خصوصی خود را در زمان مناسب و به طریق مناسب به سرمربی تیم ملی ارائه کرد و سپس کارلوس کی روش با در نظر گرفتن زحمات و خدمات ارزشمند این بازیکن برای تیم ملی فوتبال، شرایط این بازیکن را درک کرد و اجازه داد که این بازیکن در این اردو (بازی با ازبکستان و ترکمنستان) حضور نداشته باشد.

2- راجع به بازیکنان تیم ملی که هنوز مساله خدمت سربازی آنها پابرجاست، بنا بر توافقی که در جلسه مشترک با حسنی خو و فدراسیون صورت گرفت مقرر شد فدراسیون به همراه ایشان، با در نظر گرفتن کمال احترام برای تعهد شهروندی در راستای انجام خدمت مقدس سربازی -که هر شهروند موظف به اجرای آن است- و همینطور با درک اهمیت خدمت به اهداف مقدس تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران راهکاری بیابند. مسایل فوق از راه‌های محرمانه و مناسب بدون هر گونه حاشیه پردازی در مسیر پیگیری است و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران هرگونه گمانه زنی در این موارد را از طرف هر فردی رد می کند.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...