صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مجلس به دنبال بهبود وضعیت تولید کاغذ است

کد خبر: ۵۰۶۴۴۱
| |
1897 بازدید

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: کمیسیون فرهنگی بعد از بازدید از چند کارخانه کاغذسازی سراسر کشور از مسئولان مربوطه در وزارتخانه های فرهنگ و صنعت دعوت به عمل می آورد تا در خصوص مشکلات این صنعت صحبت شود.

سید علی طاهری در گفت و گو با خانه ملت، با اشاره به دستور کار این هفته کمیسیون فرهنگی گفت: روز یکشنبه (17 خرداد) کمیسیون فرهنگی پیرامون برخی دغدغه های موجود در حوزه فرهنگ فضای مجازی به مباحثه خواهد پرداخت.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حوزه شبکه های اجتماعی و فعالیت جبهه ضد فرهنگی در فضای سایبر، همچنین حملات غرب علیه ارزش های فرهنگی از مهم ترین دغدغه های کمیسیون فرهنگی است که در این جلسه راجع به آنها بحث و تبادل نظر خواهد شد.

وی در ادامه به دستور کار بعدی کمیسیون فرهنگی گفت: در راستای بازدیدهای گذشته کمیسیون فرهنگی از کارخانجات کاغذسازی سراسر کشور، دوشنبه این هفته (18 خرداد) برخی اعضای به بازدید از کارخانه کاغذسازی مراغه خواهند رفت تا از نزدیک با نحوه کار این کارخانه و مشکلات موجود بر سر راه تولید کاغذ آشنا شوند.

طاهری با اشاره به هدف از بازدیدهای کمیسیون فرهنگی از کارخانجات کاغذسازی سراسر کشور بیان داشت: پیش از این نیز اعضای کمیسیون فرهنگی از کارخانه کاغذسازی استان خوزستان بازدید کردند که قرار است در نهایت بعد از بازدید از چند کارخانه کاغذسازی از مسئولان مربوطه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت، معدن و تجارت دعوت به عمل آوریم تا در خصوص مشکلات موجود در این حوزه صحبت شود.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: روز سه شنبه (19 خرداد) نیز علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در کمیسیون فرهنگی حاضر می شود تا به سؤال تعدادی از نمایندگان مجلس در خصوص مسائل مختلف فرهنگی کشور پاسخ دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار