صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عالمیان: برخلاف سال گذشته در اوج هستم

ملی‌پوش تنیس روی میز ایران گفت: سال قبل نتوانستم عملکرد خوبی داشته باشم اما حالا شرایط خوبی دارم و می‌خواهم امسال به موفقیت‌های زیادی برسم.
کد خبر: ۵۰۶۱۰۳
| |
1548 بازدید
نوشاد عالمیان در گفت‌وگو با  تسنیم درباره قهرمانی تیم دانشگاه آزاد در لیگ برتر تنیس روی میز عنوان کرد: در هر دو دیدار رفت و برگشت بسیار باانگیزه ظاهر شدیم و به لطف حمایت‌های دادکان و پهلوان و همچنین زحمات کادر فنی توانستیم قهرمان شویم. اینکه بدون حتی یک شکست در لیگ برتر روی سکوی نخست قرار گرفتیم، واقعاً لذت‌بخش بود.

وی افزود: در این دو سال کمی فراز و نشیب داشتم. در سال 93 اُفت کرده بودم و این مسئله به دلیل برگزاری اردوی‌های کم و حضور کم در مسابقات بین‌المللی بود. درست است که در ماه‌های اخیر نتوانستم به دلیل قرعه سخت در مسابقات جهانی به موفقیت زیادی برسم، اما خودم راضی هستم و به اوج بازگشته‌ام.

پینگ‌پنگ‌باز تیم دانشگاه آزاد درباره جبران شکست بازی رفت فینال مقابل «ویکسینگ چن» در بازی برگشت گفت: هرگز به دنبال انتقام گرفتن از او نبودم، بلکه می‌خواستم در قهرمانی تیمم سهیم باشم. ویکسینگ چن بازیکن خیلی خوبی است که سابقه ایستادن در رنکینگ 9 جهان را دارد. او به افزایش کیفیت لیگ کمک کرد و برای بازیکنان ایرانی نیز جدال با چنین بازیکنی بسیار مفید و خوب بود و به آنها انگیزه داد.

عالمیان درباره آینده‌ و احتمال لژیونر شدنش عنوان کرد: فعلاً که به عنوان سرباز در تیم دانشگاه آزاد هستم. پس از پایان خدمت سربازی باید شرایط را بررسی کنم و در همان موقع بهترین تصمیم را بگیرم. فعلاً نمی‌توانم حرفی درباره لژیونر شدنم بزنم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟