صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افتتاح انتخاباتی راه آهن نیمه تمام اصفهان ـ شیراز!

چند تن از محافظان با یکی از نمایندگان این استان و اطرافیان وی درگیر شده و قصد ضرب و شتم آنها را داشتند که با دخالت حاضران این درگیری به پایان رسید. هزینه‌های هنگفتی چون ساخت سالن موقت و نصب سرویس بهداشتی موقت را به بیت‌المال تحمیل کردند.
کد خبر: ۵۰۵۶۴
| |
31553 بازدید

راه آهن اصفهان ـ شیراز که با سر و صدای تبلیغاتی فراوان و با حضور معاون اول رئیس‌جمهور افتتاح شد، به بهره‌برداری کامل نرسیده و دچار افتتاح زودهنگام شده است.

به گزارش خبرنگار «تابناک»: راه آهن 506 کیلومتری اصفهان ـ شیراز که مراحل ساخت آن از ده سال پیش آغاز شده بود، امروز با حضور معاون اول رئیس‌جمهور بازگشایی شد و آغاز به کار کرد. افتتاح این پروژه در حالی صورت گرفته که آماده نبودن زیرساخت‌ها و به‌کارگیری ريل‌هاي استوك و غير استاندارد در قطعه آخر برای افتتاح انتخاباتی آن، اعتراض کارشناسان و شماری از نمایندگان استان را به همراه داشته است، حال آن که برای مراسم افتتاح این راه آهن که وزير راه و ترابري، وزير نفت، وزير كار و امور اجتماعي و استاندار فارس و چند تن از مسئولان محلی نیز در آن حضور داشتند، تبلیغات بسیاری شده بود.

در این مراسم که با تدابیر شدید امنیتی همراه شده بود، هنگام حضور چند تن از نمایندگان مردم فارس در مجلس شورای اسلامی چند تن از محافظان حاضر در مراسم با یکی از نمایندگان این استان و اطرافیان وی درگیر شده و قصد ضرب و شتم آنها را داشتند، با دخالت حاضران این درگیری به پایان رسید. علت این درگیری جلوگیری از ورود خودروی حامل نمایندگان به محوطه افتتاحیه بود. در حالی که نزدیک به پنجاه خودروی دولتی و شخصی در داخل این محوطه وجود داشت. هر چند در پایان مراسم و با پافشاری وزیر راه استاندار فارس مجبور به عذرخواهی از نمایندگان شد، اما با این حال برخورد محافظان و دیگر مسئولان برگزاری مراسم اعتراضات شدید نمایندگان را به همراه داشت.

بنا بر این گزارش، از دیگر مسائلی که باید در رابطه با این افتتاح آن را در نظر داشت، اینکه برخلاف رویکرد اصلاح الگوی مصرف در سال جاری، مسئولان وزارت راه و راه آهن برای افتتاح زودهنگام این پروژه هزینه‌های هنگفتی چون ساخت سالن موقت، نصب سرویس بهداشتی موقت و استیج‌بندی در متراژ زیاد را به بیت‌المال تحمیل کردند. جا ماندن شمار بسیاری از خانواده شهدا به دلیل برنامه‌ریزی نامناسب مراسم نیز از دیگر جنبه‌های عجولانه بودن افتتاح راه آهن اصفهان به شیراز است.

گفتنی است، بنا به اطلاعات به دست آمده، ایستگاه‌هایی که بین مسافت اصفهان – شیراز هستند نیز هنوز افتتاح نشده و مورد بهره‌برداری قرار نگرفته‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۳
واقعا که! برای این مسئولین متاسفم!
بیت المال رو حروم می کنند که رای بیارن!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۳
اي ادمااگر دين نداريد لااقل ازاده باشيد و بي انصافي نكنيدمگر كار كوچكي است كه اينچنين به سخره گرفته ايد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۳
انتخابات و مسايل دنيا باعث خروجتان از محدوده اخلاق و انصاف نشود
از ده سال پيش شروع شده ولي بيش از نود درصد ان در اين دولت انجام يافته است.
در ديگر گزارشاتتان در اين چند روزه از مسير انصاف به جاده خاكي نزنيد كه شما با بعضي ها فرق داشته ايد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۳
تخریب تخریب و تخریب آره همینه که هست آقایون پر ادعایی که بیشتر از 2 دهه قدرت رو در دست داشتن چرا کاری در این زمینه نکردن حتی به قول شما مواجب بگیر ها همین افتتاح زود هنگام ؟!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۳
بابا خجالت بکشید یه ذره انسانیت ندارید. دروغ تا چه اندازه. متروی انقلاب که افتتاح را که افتتاح کردید هنوز خود ایستگاه آماده نشده است. 22 خرداد همچین تو دهنی شما و اربابانتان می خورید که تا سالها تو ذهنتون می مونه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۳
اصلا افتتاح كردند تا يك جاي تابناكي ها و اصلاح طلبان بسوزه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۳
آخر چرا دروغ می نویسید من اهل استان فارس هستم دقیقا بعد از آنکه احمدی نژاد اولین سفر به استان فارس داشتند پروژه آغاز شد کمی از خدا بترسیم حتی اگر از کسی خوشمان نمی آید لااقل آزاد مرد باشیم پیام امام حسین در لحضات ملکوتی جان دادن مگر غیر از این بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۸ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۳
اقایان عجله دارند !شاید دیگر نتوانند افتتاح نمایند. به اسم دولت دهم تمام شه؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۳
تا کور شود هر آنکه نتواند ديد
انتخاباتي يا غيرانتخاباتي؛‌ هدف دولت خدمت رسان چيزي جز خدمت نمي تواند باشد آنهايي که شانزده سال اين را ... ، چرا اين کار را نکردند
بنابراين فتيله سياه نمايي را پايين بکشيد؛ چرا که مردم ايران عاقل تر از آن هستند که شما فکر مي کنيد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۳
تخریب تا کی؟؟؟!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟