صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

شبکه سه والیبال ملی را به فینال لیگ قهرمانان اروپا ترجیح داد

شبکه سه سیما که به دلیل همزمانی دو مسابقه مهم جهانی، پیش از این قرار بود تصویرگر حساس‌ترین فوتبال قاره اروپا باشد، در یک جابه‌جایی، پوشش مسابقه تیم والیبال کشورمان را ترجیح داد تا بر اهمیت دیدارهای ملی تاکید کرده باشد.
کد خبر: ۵۰۵۱۲۱
| |
4995 بازدید
|
۲
شبکه سه سیما که به دلیل همزمانی دو مسابقه مهم جهانی، پیش از این قرار بود تصویرگر حساس‌ترین فوتبال قاره اروپا باشد، در یک جابه‌جایی، پوشش مسابقه تیم والیبال کشورمان را ترجیح داد تا بر اهمیت دیدارهای ملی تاکید کرده باشد.

غلامرضا میرحسینی - مدیر شبکه سه سیما - در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا‌، درباره‌ی علت جابه‌جایی پخش فینال لیگ قهرمانان اروپا و والیبال ایران و لهستان که پیشتر قرار بود به ترتیب از شبکه‌های سه و یک سیما به روی آنتن برود، توضیح داد: با توجه به اهمیت مسابقات والیبال که در سطح ملی مطرح است، شبکه سه سیما تصمیم گرفت مسابقه والیبال ایران و لهستان را به روی آنتن ببرد و پخش فینال لیگ قهرمانان اروپا (دیدار یونتوس و بارسلونا) به شبکه‌های دیجیتالی HD و ورزش واگذار شد.

مدیر شبکه سه بر این نکته تاکید کرد که در حال حاضر 80 درصد مخاطبان از پوشش دیجیتالی بهره‌مند هستند و می‌توانند فینال لیگ قهرمانان اروپا را از دو شبکه دیجیتال ببینند.

او همچنین یکی از علت‌های پخش نشدن دیدار والیبال ایران و لهستان از شبکه یک را حذف برنامه سیاسی شبکه یک سیما عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه پخش دیدار ایران و لهستان از شبکه یک، به حذف برنامه سیاسی شبکه یک منجر می‌شد‌، تصمیم گرفته شد این دیدار از شبکه سه سیما پخش شود.

به گزارش ایسنا‌، بازی‌های ایران در لیگ جهانی والیبال از بامداد یکشنبه شروع شد و تیم ملی والیبال ایران روز شنبه ( 16 خرداد ماه) از ساعت 23 به دیدار لهستان می‌رود. این دیدار در ساعت 23 از شبکه HD و شبکه ورزش پخش خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۲
س م صفویان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۴
بالاخره یک کار درست و منطقی در حمایت از ورزش داخلی از صدا وسیما دیدیم.واقعا تعجب کردم و هنوز نیز برایم جای تعجب است ...
بهار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۴
خب درستش هم همينه يعني توقع ديگري داشتين؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار