صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

وزارت امور خارجه آمريکا بازداشت چند تبعه آمريکا را در يمن تاييد کرد

این روزنامه خاطر نشان کرد: سه تن از اتباع آمریکا در بخش خصوصی فعالیت دارند و نفر چهارم نیز (که به حرفه وی اشاره‌ای نشده است) تابعیت دوگانه یمنی آمریکایی دارد و هیچ‌یک از این افراد برای دولت آمریکا کار نمی‌کنند.
کد خبر: ۵۰۵۰۳۴
| |
1396 بازدید
وزارت امور خارجه آمریکا روز یکشنبه اعلام کرد چندین تبعه این کشور در یمن بازداشت شده‌اند.

یک مقام وابسته به وزارت امور خارجه آمریکا که خواست نامش فاش نشود این اظهارات را پس از آن بیان کرد که برخی منابع مطبوعاتی از بازداشت دست‌کم چهار تبعه آمریکا توسط حوثی‌های یمن خبر داده بودند.

این مقام آمریکایی گفت: وزارت امور خارجه مطالبی را درباره بازداشت شمار زیادی از اتباع آمریکا در یمن دریافت کرده است.

وی افزود آمریکا تمام توان خود را برای آزادی این افراد به کار خواهد بست.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، این مقام آمریکایی با این حال از اشاره به جزئیات این بازداشت‌ها و به ‌ویژه محل نگهداری اتباع آمریکا خودداری کرد.

وی گفت: حفاظت از جان شهروندان آمریکایی در کشورهای دیگر اولویت اصلی ماست.

روزنامه واشنگتن‌پست پیشتر از بازداشت چهار تبعه آمریکا خبر داده بود. بنابه اعلام این منبع، این افراد در زندانی در صنعا به سر می‌برند.

این روزنامه خاطر نشان کرد: سه تن از اتباع آمریکا در بخش خصوصی فعالیت دارند و نفر چهارم نیز (که به حرفه وی اشاره‌ای نشده است) تابعیت دوگانه یمنی آمریکایی دارد و هیچ‌یک از این افراد برای دولت آمریکا کار نمی‌کنند.

این مقام آمریکایی تصریح کرد: با این حال تلاش‌ها برای آزادی این افراد دشوار و پیچیده است، زیرا واشنگتن کانال‌های ارتباطی مستقیم با حوثی‌ها ندارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...