شیخ منصور مانع جدایی یحیی شد
دیمیتری سلوک، مدیر برنامه یحیی توره، اعلام کرد با مداخله شیخ منصور، مالک باشگاه منچسترسیتی، این ستاره ساحل عاجی در این باشگاه خواهد ماند.
کد خبر: ۵۰۵۰۱۰
| | 3535 بازدید
به گزارش "ورزش سه"، بعد از یک فصل پرفراز نشیب، شایعات زیادی در مورد جدایی توره از منچسترسیتی به گوش می رسید و از اینتر به عنوان مقصد احتمالی او نام برده شده بود.
اما سلوک که پیش از این گفته بود این ستاره ساحل عاجی به احتمال 90 درصد از سیتی جدا خواهد شد، اکنون تایید کرد شیخ منصور مانع از این اتفاق شده است.
او به خبرنگاران گفت:" یحیی در سیتی می ماند زیرا شیخ منصور به او گفت که باید بماند. منصور به او گفت که هنوز بازیکن مهمی برای سیتی است و اینکه او اولین بازیکن مهمی است که بعد از خرید سیتی، به خدمت گرفته است. او گفت که سیتی حتی در مورد فروش او مذاکره هم نمی کند.
این اتفاق خوبی است. خیلی ها می گویند یحیی به دنبال پول بیشتر است اما اصلا مسئله پول مطرح نیست. تنها مسئله احترام در میان است."
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


